• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ATAATA ja używam BOBODENT i zdaje mi się że pomaga a zwłaszcza przed snem DOTA mojemu też smakuje i lubi jak mu smaruje dziąsełka tak delikatnie gryzie:-):-):-)

reklama
Trochę mnie nie było bo miałam klientkę i pracowałam ale juz jestem... :-)

To Julci nowe krzesełko.

Jest fajne, bo nie musi być całkiem siedzące, ma trzy pozycje wychylenia oparcia, regulację wysokości, 5-cio punktowe pasy, tackę się ściąga, kółeczka... no rewelacyjne.

Co do @ to po krótkiej pierwszej druga była dłuuga i obfita. Jakieś 7-8 dni. i też z półtora miesiąca przerwy między nimi. :sorry2:

witam sie sredecznie ze wszystkimi!!!!!
100 LAT, 100 LAT DLA QUBUSIA I PABLA!!!!!:-)
Nie bylo mnie wieczorkiem, bo tesciowa sie zasiedziala i pozno poszlismy spac:baffled:

Elcia, no wlasnie ostatnio daje deserki sporadycznie, bo przez owocki mlodej przestala kaszka smakowac i nie chce jesc. Dobrze, ze narazie sam cycus jeszcze wystarcza, bo odstawilam narazie wszystkie nowosci i chce na nowo probowac z sama kaszka, a warzywka dopiero po skonczeniu 6 m-ca zaczne podawac.

Ataata, ja tez jestem "mankutem" (ale glupie slowo), ale nie mam z tego powodu zadnych kompleksow czy cos w tym stylu. Kiedys byl to problem, bo dzeci zmuszano do praworecznosci. A zreszta jak dziewczyny wspomnialy, to sie dopiero ksztaltuje:tak:
Krzeselko Julci - bajka!:-) Fajne te babskie gadzety;-)

A zel do dziasel, potwierdzam - pyszny (i w buzi wszystko dretwieje - wiem, bo probowalam:-D) ale czy przynosi ulge? Byc moze, ale chyba na krotko:tak:

A @ niby tez sie u mnie pojawila (pierwszy raz od porodu), ale ne 2 dni tylko i niezbyt obfita i bezbolesna, ale ja biore te minipigulki i w zsadzie nie wiem jak z ta @ powinno byc, bo sie nie robi tygodniowej przerwy w braniu...

Sylwia, to o zasypianiu, snie wydaje sie bardzo interesujace (narazie tylko okiem zdazylam rzucic, ale z pewnoscia poczytam:))

witam sie i ja :)
u nas pogoda srednia, nie pada ale slonko sie chowa czesto !! a ja wczoraj tak zmarzlam ze dzis sie nie bardzo czuje...
viki mission complete :)
magdalenka ja chyba przeoczylam twoja wypowiedz ZE CHCESZ WYJECHAC DO STEFANKI!!
ataata ja mam te gryzaczki ale Gajunia nie bardzo wie ze trzeba je gryzc :)

Paula śliczne krzesełko:tak:

Ja dzisiaj byłam w tesco i stwierdziłam że najchętniej to za każdym razem kupowałabym nowe smoczki, butelki kubeczki dosłownie wszystko. Zawsze coś oglądam choc tego nie potrzebuję i z żalem serca odkładam spowrotem na półkę. A jak juz mam się na coś zdecydowac to też nigdy nie wiem co mam wziasc bo taki wybór:szok::szok:

Byłam na spotkaniu z innymi mamuśkami z okolicy. W parku rozłożyłyśmy sobie kocyki i plotkowałyśmy. Marcel leżał koło mnie. Ja wstałam żeby sięgnac coś z torby i w tym momencie synek koleżanki upadł na Marcela:-( Bosh jak moje biedne dziecko się rozpłakało:-( tak mi go szkoda było. Nic takiego się nie stało, Marcel poprostu mocno sie przestraszył, bidulek. Poprzytulał się do mamy i usnął na rączkach:-( Z dziecmi to trezba miec oczy dookoła głowy ale i tak czasami nie uda się ich upilnowac:no:

reklama
Sylwia :szok::szok::szok: to miałaś przeżycie :no:
No z dzieciaczkami to nigdy nie wiadomo...
Co to będzie jak nasze piedołki małe zaczną chodzić i rozbijać kolana, guzy, siniaki... :sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry