• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

U mnie dzis deszcz lał przez caly dzien wiec o spacerku nie bylo mowy. Dzis zostaliwsmy juz z malym we dwoje bo tatusiowi skonczyl sie urlop i poszedl do pracy.

Monia to maly zdolniacha Ci rośnie.

Anetka moze sie myle ale z tego co slyszalam to teraz wymrazaja nadzerkie, moja szwagierka to miala fakt ze prywatnie i pewnie duzo zaplacila ale nie kojarze zeby mowila ze to bolesne, moze podpytaj lekarza.

A ja dzis zrobilam ciasto o wdziecznej nazwie STEFANKA :tak:;-);-):-D:-D.

agata jesli chodzi o gryzak..początkowo okazał sie lipą..ale jak zęby na serio dały o sobie znac to pablo o mało go nie zjadł...wścieklizna byla tylko w momencie jak mu gdzies wypadł...darł sie w nieboglosy i najlepiej jakby ktos stał i trzymał mu go w dziubku:tak:
ale mam propozycje. ja kupilam w 2 paku i w zasadzie nie są nam dwa potrzebne. jesli chcesz mogę ci jeden wysłac:tak:
viki dzięki kochana, ale mysle ze jednak ten drugi napewno sie wam jeszcze przyda.... jeszcze tyle ząbków przed wami...:tak:

Monia gratulacje dla Wiktorka... jest niesamowity.

dziadki przyjechaly i wybraźcie soie że Daria inne dziecko:szok:
Pierwszy raz od 3 dni usłyszałam śmiech, śpiewy i gaworzenia:szok:
Aktorka jedna!!!:crazy: Chyba faktycznie potrzebuje widowni:crazy:

Dziewczyny bede miala do was prośbe o porade na odpowiednim watku..:sorry2:
Moze któras będzie wiedziala cos na ten temat....
Ide produkować:sorry2:

Lecę lulu, bo nikogo nie ma:-(
Wszystkiego najlepszego dla Madzi!!!

Kacha - przypomniało mi się coś- w żłobkach i przedszkolach nają problem z wszami:szok:, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd

Kacha - przypomniało mi się coś- w żłobkach i przedszkolach nają problem z wszami:szok:, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd

No to mnie pocieszyłaś, ale myślę,że nie będzie tak źle, tam w grupie jest tylko 5 dzieci;-)

Wszystkiego naj, naj dla Madzi :-)

reklama
Witam się w zimny poranek

Dziękujemy za życzenia :-):-):-)

Jeśli chodzi o o wypalanie to ja się kwalifikuje na nie ponieważ moja nadżerka jest duża zajmuje dużą cześć szyjki więc nie mam co marzyć o zamrażaniu bo zabieg by się nie powiódł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ostatnia cytologi była 2 to może nic się nie zmieniło bo chyba raczej się nie poprawiło :-(:-(

Madzia wczoraj pobiła własny rekord w kupkach dość duże były i w dodatku 5 sztuk wczoraj :baffled: nie była marudna nic ją nie bolało a tyle tego z niej wyszło że byłam w szoku :szok: i w dodatku mi się jeszcze odparzyła :szok:

daszka pamiętam jak musiałam myć głowę jak ktoś przyniósł do naszego przedszkola te robactwa :baffled: 30 min chodzenia w tym śmierdzącym jakby szamponie :dry::dry: a fujjj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry