joanna30055
mama Ksawka 07
daszka u nas tka jest płacze krzyczy a nawet tak dziwnie jeczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-);-)
.viki dzięki kochana, ale mysle ze jednak ten drugi napewno sie wam jeszcze przyda.... jeszcze tyle ząbków przed wami...agata jesli chodzi o gryzak..początkowo okazał sie lipą..ale jak zęby na serio dały o sobie znac to pablo o mało go nie zjadł...wścieklizna byla tylko w momencie jak mu gdzies wypadł...darł sie w nieboglosy i najlepiej jakby ktos stał i trzymał mu go w dziubku
ale mam propozycje. ja kupilam w 2 paku i w zasadzie nie są nam dwa potrzebne. jesli chcesz mogę ci jeden wysłac![]()

Chyba faktycznie potrzebuje widowni

, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd
pa miłej nocki dziewczynyKacha - przypomniało mi się coś- w żłobkach i przedszkolach nają problem z wszami, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd

nie była marudna nic ją nie bolało a tyle tego z niej wyszło że byłam w szoku
i w dodatku mi się jeszcze odparzyła 
30 min chodzenia w tym śmierdzącym jakby szamponie 
a fujjj