reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesci_ciala20.gif

reklama
KOCHANY PAWEŁKU I KUBUSIU
SERDECZNE ZYCZENIA URODZINKOWE !!!!
PS pamietam jak smsowalysmy z Viki i przyslala mi w koncu smsa ze juz urodzila Pawelka!! a ja wtedy bylam zalamana bo juz myslalam ze nigdy nie urodze :)
witam was dziewczynki
magda hehhe u mnie fasolka juz sie konczy :)
kasia nie pomoze ci negatywne myslenie-bedzie dobrze bo musi byc!
ewedja chociaz pewnie tego nie preczytas to bardzoo dziekujemy za sliczny wierszyk
magdalenka jak moj J wraca z pracy to jest zachwycony ze jestem w domu bo tu kobiety raczej lubia ostro poszalec:) ale wczoraj mnie J tak wkur...zyl ze myslalam ze normalnie zamkne sie w sobie :)
paula a ty dzis nie robisz przetworow?? ja kiedys robilam tylko czosnek marynowany :)) pyychha ale duzo roboty!!
sylwia ty jestes taka kochana i milutka :))
za kare dzis wstalam o hhehe nie uwierzycie!!! pierwszy raz sie przebudzilam o 12 ale jeszcze mala kimka i wstalam po 2 heheh :)
i oto jestem :)
ale niestety zaraz bede musiala znikac bo J pojechal z Gajutkiem do siostry bo ma przywiezc prezent od moich rodzicow dla Gajutka na polrocznice i jak wroci to mamy pojechac na zakupy a ja nawet jeszcze prysznica nie wzielam :))

Ostatnia edycja:
Paula ja dzisiaj tak cały dzień:-) U mnie pada więc koczujemy w domu. Marcel śpi już trzeci raz dzisiaj a ja się nudzę i tylko odświeżałam żeby sprawdzic czy ktoś coś napisał

Stefanka chyba kawałek posta Ci zjadło:-p:-p:-p

Stefcia już jest wszystko super jak na moje oko z Twoim postem :-p:-p:-p:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Ja dziś przetworów nie robię, bo muszę się w słoiki zaopatrzeć... :-)

Sylwia, a jak pakowanie idzie? Pewnie w miejscu??? :-):tak:;-)

skończyłam sprzątanie ufffff:laugh2::baffled:
jeszcze prasowanie mnie czeka lae juz mi się nie chce jeszcze wtym samym czasie zrobiłam obiad dla nas dla Kuby nakartmiłam Kubę uspiłam i posprzatałam i ja niby nic nie robę a i pranie zrobiłam juz 3 się robi tz wstawiłam i wywiesiłam hehe:-D

sylwiaa magda wszystkie sposoby są dobre :-Dtylko z tym pejczem to może być problem jak mu się spodoba hehe:-D

reklama
Do góry