reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
KOCHANY PAWEŁKU I KUBUSIU
SERDECZNE ZYCZENIA URODZINKOWE !!!!
PS pamietam jak smsowalysmy z Viki i przyslala mi w koncu smsa ze juz urodzila Pawelka!! a ja wtedy bylam zalamana bo juz myslalam ze nigdy nie urodze
witam was dziewczynki
magda hehhe u mnie fasolka juz sie konczy
kasia nie pomoze ci negatywne myslenie-bedzie dobrze bo musi byc!
ewedja chociaz pewnie tego nie preczytas to bardzoo dziekujemy za sliczny wierszyk
magdalenka jak moj J wraca z pracy to jest zachwycony ze jestem w domu bo tu kobiety raczej lubia ostro poszalec
ale wczoraj mnie J tak wkur...zyl ze myslalam ze normalnie zamkne sie w sobie
paula a ty dzis nie robisz przetworow?? ja kiedys robilam tylko czosnek marynowany
) pyychha ale duzo roboty!!
sylwia ty jestes taka kochana i milutka
)
za kare dzis wstalam o hhehe nie uwierzycie!!! pierwszy raz sie przebudzilam o 12 ale jeszcze mala kimka i wstalam po 2 heheh
i oto jestem
ale niestety zaraz bede musiala znikac bo J pojechal z Gajutkiem do siostry bo ma przywiezc prezent od moich rodzicow dla Gajutka na polrocznice i jak wroci to mamy pojechac na zakupy a ja nawet jeszcze prysznica nie wzielam
)
SERDECZNE ZYCZENIA URODZINKOWE !!!!
PS pamietam jak smsowalysmy z Viki i przyslala mi w koncu smsa ze juz urodzila Pawelka!! a ja wtedy bylam zalamana bo juz myslalam ze nigdy nie urodze
witam was dziewczynki
magda hehhe u mnie fasolka juz sie konczy
kasia nie pomoze ci negatywne myslenie-bedzie dobrze bo musi byc!
ewedja chociaz pewnie tego nie preczytas to bardzoo dziekujemy za sliczny wierszyk
magdalenka jak moj J wraca z pracy to jest zachwycony ze jestem w domu bo tu kobiety raczej lubia ostro poszalec
paula a ty dzis nie robisz przetworow?? ja kiedys robilam tylko czosnek marynowany
sylwia ty jestes taka kochana i milutka
za kare dzis wstalam o hhehe nie uwierzycie!!! pierwszy raz sie przebudzilam o 12 ale jeszcze mala kimka i wstalam po 2 heheh
i oto jestem
ale niestety zaraz bede musiala znikac bo J pojechal z Gajutkiem do siostry bo ma przywiezc prezent od moich rodzicow dla Gajutka na polrocznice i jak wroci to mamy pojechac na zakupy a ja nawet jeszcze prysznica nie wzielam
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
Sylwia tzn. że podglądasz... 

Stefanka! Do dziewczyn tak pięknie, kolorowo a do mnie nic???:-
-
-(

Stefanka! Do dziewczyn tak pięknie, kolorowo a do mnie nic???:-
Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Paula ja dzisiaj tak cały dzień:-) U mnie pada więc koczujemy w domu. Marcel śpi już trzeci raz dzisiaj a ja się nudzę i tylko odświeżałam żeby sprawdzic czy ktoś coś napisał
Stefanka chyba kawałek posta Ci zjadło

Stefanka chyba kawałek posta Ci zjadło

sylwia.m
O ja ślepa

Muszę czytac dokładniej

;-)

Muszę czytac dokładniej

Paula21
Grudzień '07
Stefcia już jest wszystko super jak na moje oko z Twoim postem 

Ja dziś przetworów nie robię, bo muszę się w słoiki zaopatrzeć... :-)
Sylwia, a jak pakowanie idzie? Pewnie w miejscu??? :-)
;-)

Ja dziś przetworów nie robię, bo muszę się w słoiki zaopatrzeć... :-)
Sylwia, a jak pakowanie idzie? Pewnie w miejscu??? :-)

sylwia.m
Sylwia, a jak pakowanie idzie? Pewnie w miejscu??? :-);-)
Dokładnie

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
skończyłam sprzątanie ufffff

jeszcze prasowanie mnie czeka lae juz mi się nie chce jeszcze wtym samym czasie zrobiłam obiad dla nas dla Kuby nakartmiłam Kubę uspiłam i posprzatałam i ja niby nic nie robę a i pranie zrobiłam juz 3 się robi tz wstawiłam i wywiesiłam hehe
sylwiaa magda wszystkie sposoby są dobre
tylko z tym pejczem to może być problem jak mu się spodoba hehe

jeszcze prasowanie mnie czeka lae juz mi się nie chce jeszcze wtym samym czasie zrobiłam obiad dla nas dla Kuby nakartmiłam Kubę uspiłam i posprzatałam i ja niby nic nie robę a i pranie zrobiłam juz 3 się robi tz wstawiłam i wywiesiłam hehe

sylwiaa magda wszystkie sposoby są dobre

reklama
Paula21
Grudzień '07
To będziesz lała ile wlezie Grzechotka. Wyżyjesz się przynajmniej...