reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ahoj panno stefanio:-D
1241346ibnc2i7ght.gif

W sumie to nie mam zielonego pojęcia dlaczego:zawstydzona/y: Pewnie dlatego, że moja siostra dawała swojemu Hippa i ja poprostu podtrzymałam tradycję:-p:-p Tych angielskich firm wogóle nie znałam a Hipp jest też w Polsce więc chyba dlatego. Ale czasami mu urozmaicam, np daję owoce z Heinza czasami:tak:

A puzzle gdzieś jeszcze widziałam w takiej dużej paczce ale nie mogę sobie teraz przypomniec gdzie to było. A byłaś w TOY'R'US??? Tam na bank będą:tak:

czesc wszystkim.

Ja siedze wkurzona bo mam weekend wolny jeden jedyny w miesiacu, w Krakowie Wianki a ja w domu bo staruchy wybyły:crazy::wściekła/y:

stefanka ja daje BoboVite, Hippa i Gerbera, ale Darciak najbardziej lui Gerbera bo maja taka fajna konsystencje, taką inną niz pozostałe, bo nie są takie gęste i "suche"tylko takie jakby galaretowate i "gładkie" ;-)
A wogóle to nic sie nie odezwałaś, a ja Ci taki śliczny bukiet na imieniny wyszukalam...:-( czuję sie... smutna... odrzucona...:-:)laugh2:;-)

Młody mi dopiero zasnął
Byliśmy dzisiaj u znajomych więc Wiktorek troszkę pobudzony z wrażeń
A ja ledwo żyję...w domu zjadłam tylka tą fasolkę, potem wypiłam karmi i nic do jedzenia i napierw zgłodniałam, wiec prosiłam K. żeby mi coś kupił do jedzenia ( bo byliśmy w plenerze) a on mi na to że wytrzymam i taki skutek że zołądek z głodu mnie rozbolał, zjadłam późno i skręca mnie że się zaraz pożygam.
Usypaiłam Wiktorka i ryczałam z bólu a ten K. sobie polazł i w ogóle wyć mi sie chce

witam lachonki moje
Sylwus nie obraziłam sie poprostu nie mam weny a no i interesa naszego staram sie rozkrecic hehe ta Stefanka to ma głowe
oczywiscie wszystkie wyszczególnione niech czuja sie zatrudnione
u nas bez zmian mała marudzi na zeby a no i ładnie szczepienie zniosła troszeczke tylko popłakała i koniec a no i mozemy jej podawac kaszke o 18 i wcina ze smakiem wiec koniec problemów z cysiem
100 lat dla Kubunia i Pawełka 1000 buziaków od bbciotki i Oliwci
a tak jeszcze do tego interesu to STEFKA CIEZKO MI DOSTAC TOWAR
ja daje gerbera bobovita bobofrut

hehe to z pingwinami :-):-)
Ataata no taki już nasz los....ja też słyszę imprezę i sztuczne ognie z oddali :-(
Stefanka ale Ty dzisiaj na kolorowo fiufiu :-)

hehe a w ogóle jestescie dobre z tymi obrazkami

ataata ja cie nie zaczepiam bo zajeta jestes. a kwiaty mnie wzruszyly :))
grzechotka ty dowcipnisiu :) te twoje obrazki...
elcia jak to nie masz?? gdzie nasza machina zawiodla?? ale poza tym jestes gotowa do uprawy??
a sluchajcie czy uwazacie ze mozna dawac roznych firm?? mix itd?? sylwia a do mnie jakos Heinz przemawia...a co do puzzli to u mnie nie ma tego sklepu, dopiero w bristolu a narazie sie nie wybieram.

reklama
hehe Grzechotkas fajnego masz kotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D :-D
ha Stefanka gotowa gotowa a ty myslisz ze co ja robiłam przez te 2 dni co mnie nie było kombinuj kobito towar i jedziemy z tym koksem

Ostatnia edycja:
Do góry