reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka a te krzesełko jest taskie same jak tamte?
Weroniczka pokarz co zamówiłas ja mam w sierpniu i niemam pojecia co włozyc:tak::tak:
Kasiu jestesmy z wami:-)

reklama
Ja tez sie z rana witam. Mamy dlugi weekend do srody i za tydzien powtorka, wiec rodzinnie trzeba spedzic;)
No i wlasnie tak z niecierpliwoscia zagladam i czekam na wiesci o Olisku, bo tak ciagle mi to w glowie siedzi... No i bede co jakis czas zagladac dalej

I oczywiscie 100 LATEK DLA GAJUTKA! NIECH ZDROWO ROSNIE I PRZYNOSI DUUUUZO RADOSCI SWOIM RODZICOM!!!:tak::-)

No to lece pilnowac Kayki, bo sie drze na lozku i figluje, a tatus poszedl kawke zrobic....

Elcia ja to już kupiłam taką ciążową ( ale nie tylko ;-);-) )bo we wrześniu mam wesele siostry i tak sobie pomyślałam, że dwa razy nie będę wydawać forsy:tak::tak::tak:

WERONICZKA ok masz racje po co dwa razy kase wydawac;-):tak::tak::-) a powiedz laseczka jak sie czujesz??
a ja si denerwuje i czekam na wiesci od Kasi kto by pomyslał ze BB tak potrafi zżyc ludzi a no i T terz sie denerwuje dzwoni i pyta czy juz cos wiadomo hmhhmhmhmhmhmhm ciekawe dlaczego on tak sie wypytuje Kasiu czy ja o czyms nie wiem?????

Elcia ja też siedzę jak na szpilkach i o niczym innym nie umiem myśleć. Mimo, że Was nie znam osobiście to jesteście mi bardzo bliskie i się strasznie przejmuję Waszymi problemami.

A co do mojego samopoczucia to różnie bywa. Wczoraj czułam się super i nawet pomyślałam, że wreszcie się kończą mdłości. No i się pospieszyłam bo dziś ledwo żyję. Jest mi tak okropnie niedobrze że szok. Do tego jeszcze ta duchota:confused::confused::confused::confused: Ale dzielnie to znoszę bo przynajmniej wiem, że wszystko jest dobrze:tak::tak:

WERONICZKA doskonale cie rozumiem z tym zzyciem ty to dosc długo tu juz jestes a ja i nie wierze ze tak mi jestescie bliskie;-):tak::tak::tak::tak:
a juz niedługo centymetr bede odcinac hehe jeszcze 201 dnii ...........:tak:;-)
podziwiam cie dzielna z ciebie babeczka i obys juz lepiej sie czuła z całego serca ci tego kochana zycze;-):happy:
lece bpo moje złotko sie obudziło i musze zobaczyc ten jej usmiech na dziendobry mamusiu kochana:tak::tak:

Dzień dobry!!!
Kasiula! Trzymam kciuki i czekam na wieści razem z dziewczynami!
Weroniczka! Życzę aby mdłości odpuściły i byś mogła się cieszyć ciążą. Niech Ci córeczka (którą sobie wymarzyłaś) sprawia wiele radości będąc już w brzuszku!

Gajuniu Kochana!
Życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, najróżowsze, najsmaczniejsze, najmilsze i wszystkie naj... jakie sobie życzysz....

Jeny co tak tu pusto???????????????????????????//////:szok::szok::szok::szok::szok:
halo jest tu ktos?????????
macie jakies wiesci od Kasi???????

Elcia pusto, pusto.....co te dziewczyny robia???:baffled::confused::baffled:

Sto latek dla Gajutka!!!!

Weroniczka skąd ja znam takie objawy.....hehe....jeszcze tak niedawno wszystkie przez to przechodziłyśmy:tak::tak:

reklama
Do góry