reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefa za tydzien w domku z 3 pokojami i 2 łazienkami i pełnym wyzywieniem dla dwóch osób dorosłych, dwójki dzieci 6 i 8 lat no i pablo nic nie płaci wyniesie nas 3400. moze wynajmując sam domek gdzies indziej byloby taniej, ale tu mamy pełne wyzywienie gdzie sniadania i kolacje są w formie szweckiego stołu, i najwazniejsze jest duzo imprez dla dzieci, animacje dyskoteki, świetlica i rozne zabawy konkursy itp a to dla nas wazne by dzieciaki się nie nudziły.
poza tym dla dorosłych tez są bajery imprezowe, grile, kawiarnia, baseny podgrzewane sauna i duzo innych atrakcjii za ktore się nie placi, a korzystac z tego moga tylko ludzie z ośrodka, nikt z zewnątrz nie wejdzie tak ze super.

reklama
Viki super miejsce. No i w sumie to nie jest aż tak dużo jak wymieniłaś te wszystkie atrakcje. Fajnie będziecie mieli... No i na pewno tym razem nic nie pokrzyżuje waszych planów... Tego wam życze! :tak:

Asia w moim mieście są 4 kościoły ale jest nad nimi jeden proboszcz... :baffled::baffled::baffled:

Nikogo nie ma to idę spać!
DOBRANOC MAMUSIE GRUDNIOWE!!!

Ostatnia edycja:
viki no to fajnie sie zapowiada ale za ta cene tutaj mozna poleciec na wyspy kanaryjskie :))
no ja juz wrocilam z usypiania !!! HOp Hopp jest tu kto??

no i my z zakupów wróciliśmy
ledwo żyję...za przeproszeniem nogi mi do wiecie czego wchodzą ;-)
K. ma nowe sandały, ja dwie bluzeczki, wiktorek dostał czapusie i mini piłkę do kosza :-) no i mnóstwo pierdół

Stefanka jak ja zazdroszczę innym narodom że potrafią się bawić, urządzać festyny, imprezy. Kurcze za dawnych naszych niekochanych czasów komunizmu ldzie potrafili się lepiej zorganizować i bawić :dry:

Viki super miejsce na wakacje!
My jedziemy w ciemno, nie wiemy jak będzie. Domek z łazienką, trzy posiłki - 75 zł za dobę. Mam nadzieję ze będziemy mieć równie udane wakacje :tak:

No właśnie...nasi księża niereformowalni. U nas ślub cywilny dla koscioła nie ma żadnego znaczenia. Ale najważniejesze jest aby rodzice chrzestni byli "czyści" ;-)

Magdalenka - dzieki za linka ztą kaczuszką, o coś takiego mi chodziło!
Sylwia – szkoda z tym testem, ale nastepnym razem już pójdzie – zobaczysz! Ja właśnie zaczynam na nowo jeździć i mój mąz chyba osiwieje, ze już nie wspomnę jaki to stres dla mnie bo jeździmy z Jaskiem…
Paula, Magdalenka- dzięki z tymi pomidorami właśnie chcę zrobić mu zupke pomidorową z ryżem…
Paula – ja tez już gotuję Jasiowi obiadki, faktycznie są lepsze i chyba dzięki temu zjada ich dużo. A jeśli chodzi o chrzest, to my już mamy za sobą i „dzieki” co niektórym księżom bardzo źle wspominam całość, od załatwiania począwszy (też padło stwierdzenie że nie ochrzci Jaśka, a jak chcieliśmy na piśmie że nie ochrzci i z jakiego powodu to zmieniła się gadka) a na ceremoni skończywszy - było to przed mszą i trwało 7 (!!) minut razem z naszą komunią, a ksiądz był bardzo nieprzyjemny…. W każdym razie bądźcie twardzi – w końcu to nie Was mają chrzcić tylko dziecko
Viki – teraz to kurcze nie wiem z jakim wyprzedzeniem trzeba robić rezerwacje na takie okazje. Wychodzi na to ze rok to za mało, ale się porobiło
A ja chciałabym pojechac na wakacje, ale takie prawdziwe (a nie tylko do PL)…. A na razie nic z tego bo nie ma co z psem zrobić… nie ma nikogo komu mznaby podrzucić... a psy zawsze będziemy mieli, co gorsza kiedyś pewnie będą znowu rybki...czarno widzę wakacje...
Dobra dziwuszki lecę się poprzytulać, dobrej nocki!
I najlepsze życzenia dla Dareńki i Zosi na pół roczku!!!

Ostatnia edycja:
ja tez się kładę ale się nie poprzytulam bo r w niedzielę tak sie opalał że teraz ma poparzenie słoneczne bąble fuj i ruszać sie nie może czerwony i oparzony ale sam jest sobie winien:baffled::angry::-D

dobranoc

Grzechotka no to R ma swoją karę zaniegodziwość :-) A Tobie współczuje, bo znając naród męski masz drugiego dzieciaka z domu.

Daszka nie ma za co :-)
ach te nasze ukochane pupile...tez mieliśmy zawsze problem z psami i co wakacje jakaś ofiara musiała zostać z psiakiem...ciekawe - mój pies a nigdy to nie byłam ja :-D:-D:-D

reklama
Do góry