reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki to wlasnie mnie dziwi :((
daszka wlasnie my w pewnym sensie jestesmy skazane na wakacje w PL :) wlasnie dlatego J sie buntuje i chce gdzies jechac!
oooo i mam pytanie. jaki rozmiar pampersow stosujecie?? bo wlasnie mam zamiar kuoic jakas wieksza ilosc i sie zastanawiam czy 5 to nie za duze. chociaz wkladalam jej 5 ostatnio i nie byla strasznie wielka...no ale teraz uzywam 4+ i sa ok.

Ostatnia edycja:
reklama
paradoks biednej polski ... drożyzna w każdej dziedzinie
dużo polaków załatwia sobie wakacje w niemczech żeby było taniej :baffled:

Hej Kochane:-) U nas wszystko w porządku, ale nie mam siły nawet wszystkiego streszczać tak jestem zmęczona. Olisiowi powoli odstawiają morfinę, boli biedaka i daje nieźle czadu, ale już super kontaktuje i zaczął zabawki bić:tak: No i uśmiechnął się nawet do Tomka, a do mnie nie chce, pewnie wie kto zgodę na operację podpisał :-p Jutro znowu kolejny dzień w szpitalu i pewnie ten maraton do niedzieli, albo do poniedziałku będzie trwał. Temperatura powoli zaczęła spadać:-)

Kasia świetne wieści...byle tak dalej !
A Ty odpoczywaj, bo pewnie taka zmęczona jesteś, since pod oczami i Oliś Cię nie poznaje - dlatego się nie uśmiecha ;-)

Stefka, u nas pampersy 4

Daruniu, Zosieńko STO LAT...rośnijcie duuuże, zdrowe, śliczne i mądrutkie !!!
BUZIOLE

Buziaki dla Darii i Zosi z okazji skończenia 6 miesięcy życia:-) Pannice się z Was zrobiły ze ho ho

Kasia bardzo się cieszę, że Oliś jak szybciutko dochodzi do siebie.

Hej Hej...witajcie w ten słoneczny poranek!

Co tu tak pusto :szok::szok::szok:

Mam nadzieję że choć dzisiaj mamusie solenizantek zaglądną do nas!!!!!
Bo chyba wszystie przyznamy że się stęsniłyśmy!

Życzę Wam udanego dnia !!
Buźka

i ja sie witam w środe hej
nocka ok cos tam marudziła przez sen o 1 ale to chyba na kupe bo rano taka walnała ze myslałam ze nie dam rady a ostatnio w poniedziałak rano ja ja przebieram po nocce i wyjełam pompersa i juz miałam zakładac a ona mi sie zesrała na przescieradło i krzycze niunia nie a ta dalej:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a dzis otwieram pampersa i siku poleciało na przescieradło osz se mysle:-D:-D:-D:-D:-D:-D
teraz zjadła cyca i spi
miałam dzis isc na pobranie krwi ale mi sie nie chciało za 2 tyg bede zmuszona brrrrrr:confused::confused:
KASIU to soper ze Olisiowi temperatura spada a ty odpoczywaj odpoczywaj zebys miała siły dla niego ucałuj go od nas:tak:;-)
VIKI a to super wam sie zapowiada urlpo zeby jeszcze pogoda była :tak::tak:
STEFANKA ja uzywam teraz 4+ i niczym sie nie róznia od 4 sprawdzałam
PAULA a Oliwcia ma taka sama bujawke jak Julcia tylko czerwona:tak::tak::tak::tak::tak:
STO LAT DLA NASZYCH PANIENEK UROCZEJ DARUSI I ZOSI NA PÓŁ ROCZKU <ROSNIJCIE DUZE I ZDROWE I ZAWSZE USMIECHNIETE

aloha!!!!!

Kasiu super wieści cieszę się:-D

Magda no masz rację nioc nie może zrobić bo boli biedaczka leży i kwiczy a ja musze wszystko mu podawać odnosić smarować ach ci faceci:-D

U nas nocka no powiedzmy ok budził się ze trzy razy przewraca się na brzuch w nocy i nie może sie potem obrucić na plecy(on się wcale z brzucha na plecy nie przewraca)i ryczy przez sen a o 3 to się obudził i koniecznie chciał na brzuchu leżeć a spać nie ale jakoś go uśpiłąm spał do 4;30 i znowu pobudka ale zjadł i spał do 7
Nie wiem co sie z nim dzieje tak ładnie juz spał w nocy narazie zwalam to na zęby:baffled:
Stefanio u nas 4+

STO LATEK DLA ZOSIEŃKI I DARUCHN

Stefanka pampers 4 i 4+ jak Elcia twierdzi są takie same więc po co kupowac 4+ skoro jest ich mniej w paczce???
Ja kupuję 4. I one na długo na pewno stykną:tak: Raz kupiłam 4+ i spowrotem wrociłam do 4:-)

Kasia a Ty odpoczywaj póki Oliś ma opiekę w szpitalu:tak: Jak wyjdzie juz nie będziesz miała okazji:-)

reklama
i ja sie witam w środe hej
nocka ok cos tam marudziła przez sen o 1 ale to chyba na kupe bo rano taka walnała ze myslałam ze nie dam rady a ostatnio w poniedziałek rano ja ja przebieram po nocce i wyjełam pompersa i juz miałam zakładac a ona mi sie zesrała na przescieradło i krzycze niunia nie a ta dalej:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a dzis otwieram pampersa i siku poleciało na przescieradło osz se mysle:-D:-D:-D:-D:-D:-D
elcia hehheheehheheheh ja miałam kilka razy to samo tylko na przebijaku jak mi sruuuu zrobił to dobrze że nogę zdąrzyłam zabrać i do ściany nie doleciało:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry