reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wreoniczka, Madzia!!! Gratuluję ząbeczków u maluszków...
U nas ani widu, ani słychu.... A jak byłam w ciąży to mi się śniło że Jula się ze wszystkimi ząbkami urodziła :-D:-D:-D:-D:-D no i pierwsze o czym pomyślałam to , że jej się strasznie szybko one popsują... :-D:-D:-D

Weronika zdjęcie Stasia superowe!!! Uśmiałam się...

Wszystkiego najlepszego dla Daruni!!! :tak:

U nas rewolucje w brzuszku.:-( Odstawiam biszkopty, herbatniki i inne tego typu pyszności bo Jula chyba jeszcze nie gotowa i jej szkodzą. Brzunio ją boli i mi strasznie po tym ulewa... No i tam ten gluten jest... :baffled: jeszcze się najje w życiu!

Co do Pampersów to u nas już 5 i jest ok...

Poza tym to dużo na dworku, bo pogoda fantastyczna. Wrzucę zaraz foty do galerii!!!

reklama
Paula a Kubusiowy nowy zabek to co?????:crazy::rofl2:
no i pohamuj troche te biszkopty żeczywiście dawaj małej najpierw troche kaszy mannej codziennie po łyżeczce do mleka to się bardziej do glutenu przyzwyczai a ty ją na takie głębokie wody od razu :-D

Sylwia to mój ulubiony skecz!!! Mariolka krejzolka!!! :-D:-D:-D Uwielbiam to!!!
Grzechotka daję na luz bo dzidzia mi źle reaguje. Będą tylko chrupki kukurydziane...:tak::-p
A no i oczywiście gratki dla Kubuniowego górnego ząbeczka :-):-)

Sylwia a mnie się włączyć nie chce:angry::angry::angry:

Kurcze dziewczyny mówię Wam co ja mam z tym moim pieprzonym szefem. Kuźwa do tej pory nie dostarczył wszystkich dokumentów do ZUS-u dotyczących moich zwolnień w czasie ciąży i w ogóle nie zgłosił faktu, że urodziłam dziecko i jestem na macierzyńskim( a właściwie byłam bo przecież od miesiąca już nie jestem):szok::szok::szok::szok::szok::szok: Poprostu szlag mnie trafia. Jestem totalnie bez pomysłu. Mogę na niego nasłać kontrolę lub pójść do sądu pracy tylko, że wtedy pozbawię pracy pozostałe koleżanki bo mu firma splajtuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weronika z tego co kojarzę to znajomy, co nie???:tak:
Może mu powiedz po prost że potrzebujesz pieniędzy bo jest Ci ciężko, i wspomnij mu o sądzie pracy między słowami. Żeby go delikatnie wystraszyć.:blink: Ty jesteś czysta, nic na sumieniu nie masz a twoje pieniądze Ci się należą. Bo będzie tak, że się nie doczekasz... :-(

kurcze weronika to nieciekawie bo kasy cały czas nie dostaniesz ale on też karę zapłaci za taką zwłokę wreszcie ale cos powinnaś z ty z zrobić ale tez pomysłu nie mam:baffled:

reklama
Paula mówiłam mu i on na to, że doskonale rozumie i oczywiście zaraz to załatwi ( mówił tak dwa miesiące temu):angry::angry::angry:

Grzechotka a kary on nie zapłaci bo niby dlaczego? Zapłaciłby mi odszkodowanie gdybym poszła z tą sprawą do sądu. Mówię wam szlag mnie trafia. A sąd to jest ostatnia sprawa jakiej teraz potrzebuję. Idiota pierdolony.

Dobra zmykam do spanka. A jutro pogadam z tatą co mam z tym fantem zrobić.

Ostatnia edycja:
Do góry