reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka dziękuje za odp:-):-) Troszke mnie pocieszyłaś:tak::-D Ja kiedyś czytałam że nie jest sie płodnym jeśli karmi sie nie rzadziej niż 3 godziny i ja już w sumie od dawna mam dłuższe przerwy w karmieniu ale nic się nie działo:-( No nic, będziemy dalej czekac:tak: aż wkońcu się doczekamy:tak:

Jutrzenka witaj:-):-):-):-) Nie wykorzystuj tego słońca całkowicie, plisssss:-) Zostaw trochę dla mnie i dla Magdy:-)

reklama
hej hej

ja tez chce troszkę tego słoneczka :-D

u nas ciężka sprawa mały gorączkuje marudny jest bardzo chyba po tych szczepionkach i na dodatek ząbek wychodzi teraz śpi ale w nocy oczywiście budził się z płaczem rano obudził się i strasznie płakał nie mogłam go uspokoić:baffled: jak tak dalej będzie to z party nici:baffled:echh Kuba chyba nie chce mamy z domu wypuścić:-D

Sylwia z tego co wiem to karmienie nie jest pewną antykoncepcją i dużo kobiet zachodzi w ciążę właśnie jak karmią może jeszcze twój organizm nie jest gotowy na nastepna ciążę ale z pewnościa za krótki czas wstawisz tu nowy suwaczek życze ci tego

Jutrzenka witaj!!!

Witam Kobietki...:-)
U mnie dziś przepiękna pogoda. Na razie jest ok, ale pewnie za jakieś 3 godzinki będzie skwar nie do zniesienia! :tak::baffled:

Weroniczka, no pewnie że się cieszymy. W końcu będziemy miały nową dzidzię na bb. Będziemy sobie przypominały jak to jest, na pewno będziemy czekały na zdjęcia maleństwa, podczas gdy nasze grudniaki będą miały po rok czasu... :-):-):-)
Fajnie...

Grzechotka! Znalazłaś coś dla Kubusia???

Sylwia, jak tam wczoraj pakowanie poszło??? :-);-)

Mi się podoba ten stolik edukacyjny CHICCO i muzyczny ogródek.
Ale z drugiej strony to jak masz stare krzesełko do karmienia, to może to będzie lepszy pomysł. Wszystko super ale musisz coś wybrać.

reklama
Grzechotka a mi się podoba ten muzyczny ogródek 5w1:-) super sprawa. Jeśli chodzi o krzesełko to ja bym nie kupowała na Twoim miejscu. Wiadomo każdy by chciał wszystko najładniejsze i najlepiej nowe ale Kubusiowi chyba jest obojętne jakie ma krzesełko a zabawka mu większą frajdę sprawi, jeśli jie teraz to na pewno w przyszłości:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry