reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
Witam kobietki!!!!!
Nocka ok, pogoda fajna nie ma upału a jest cieplutko

SYLWIA udanego wypoczynku i dużo słoneczka
:-)
GRZECHOTKA mi się podoba to z krótkim rękawkiem
ale to drugie też fajne

KASIA to fajnie że OLIŚ wraca do domku

Nocka ok, pogoda fajna nie ma upału a jest cieplutko

SYLWIA udanego wypoczynku i dużo słoneczka

GRZECHOTKA mi się podoba to z krótkim rękawkiem

KASIA to fajnie że OLIŚ wraca do domku

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Witam się i ja wreszcie.
Jestem zmęczona po wczorajszym pikniku. Było super ale kilka godzin na nogach no i bez snu w ciągu dnia
A ostatnio to spałabym ciągle.
Dowiedziałam się wczoraj, że mój brat w lutym będziem miał drugie dziecko

Fajnie. bardzo się cieszę.
A teraz zmykam na spacer w poszukiwaniu borówe do pierogów:-):-):-):-) Tak mi się zamarzyły więc postanowiłam zrobić dziś na obiad

Jestem zmęczona po wczorajszym pikniku. Było super ale kilka godzin na nogach no i bez snu w ciągu dnia

Dowiedziałam się wczoraj, że mój brat w lutym będziem miał drugie dziecko

A teraz zmykam na spacer w poszukiwaniu borówe do pierogów:-):-):-):-) Tak mi się zamarzyły więc postanowiłam zrobić dziś na obiad

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
weroniczka ale masz marzenia
)
witam was dziewczynki!! wlasnie ogladalam strone hippa i tam mozna sobie zalozyc drzewko i najczesciej odwiedzane dostaje nagrode
to jak by ktoras z nas zalozyla to by chyba co miesiac nasze wygrywalo
)
ja dzis czekam na LAWENDOWA sofe no i ciagle na krzeselko do karmienia grgyrgyryrgy kill kill kill
heheh ja juz mam drzewko http://kraina.hipp.pl/?id=3406 weroniczka a gdzie twoje drzewka??
witam was dziewczynki!! wlasnie ogladalam strone hippa i tam mozna sobie zalozyc drzewko i najczesciej odwiedzane dostaje nagrode
ja dzis czekam na LAWENDOWA sofe no i ciagle na krzeselko do karmienia grgyrgyryrgy kill kill kill
heheh ja juz mam drzewko http://kraina.hipp.pl/?id=3406 weroniczka a gdzie twoje drzewka??
Ostatnia edycja:
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ha aj atez swoje zasadziłam ale nie moge wkleić za nic linku cały czas Gajutka rdzewko mi się otwiera
o teraz będzie już chyba dobrze
http://kraina.hipp.pl/?id=3407
o teraz będzie już chyba dobrze
http://kraina.hipp.pl/?id=3407
Ostatnia edycja:
joanna30055
mama Ksawka 07
DIANKUS mój mały też nie pije on tylko z flachy
a soczki mniam woda be wogóle się nie chwyci

WERONICZKA to super że się piknik udał
a jak tam pierogi
;-)

WERONICZKA to super że się piknik udał

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Joanna dziękuję pierogi mniamniam. Zrobiłam ich tyle, że chyba przez trzy dni będziemy się nimi zajadać

Diankus mój synek pije z kubeczka niekapka ale tylko wtedy kiedy ma ściągniętą wkładkę niekapkę ( zostaje sam dziubek z którego ciurkiem leci woda). No i pije tylko wodę bo wszystko inne jest bleeeeeeeeeeeee. No jeszcze lubi prawdziwą gorzką herbatę ale tej mu nie daję bo chyba jeszcze zamalutki

Diankus mój synek pije z kubeczka niekapka ale tylko wtedy kiedy ma ściągniętą wkładkę niekapkę ( zostaje sam dziubek z którego ciurkiem leci woda). No i pije tylko wodę bo wszystko inne jest bleeeeeeeeeeeee. No jeszcze lubi prawdziwą gorzką herbatę ale tej mu nie daję bo chyba jeszcze zamalutki

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Witam
Ja juz z Mazowsza pozdrawaim :-
-(. Ale tu upal. Droga minela super, maly grzeczny, wiekszosc przespal, w sumie szybko jechalismy i w troszke ponad 6h przemknelismy.
Diankus witaj
Sylwia milego wypoczynku i pieknej pogody
Kasia czekamy na Prezesa, usciski
Viki chyba cos panuje z tym zoladkiem, bo byli z nami na wczasach R brat z zona i 1 roczna corka i w sobote juz wrocili bo od srody wieczorem miala biegunke. Niby nic jej nie dolegalo poza tym, byli z nia w przychodni ale lekarz tak na oko nic nie stweirdzila, mowila ze moze to wirus. A ona robila kila rzadkich kupek dziennie. W koncu postanowili wrocic bo sie bali ze cos sie rozwinie. Dzis ja lekarz ogladal i tez nic nie stwierdzil, mowil ze moze cos zlapala i to moze ok 7-10 dni byc taki wirus.
Dota jak jade przez Trojmiasto to zawsze mam usmiech na ustach

, tylko u Was widzialam trolejbusy 

. U nas tylko autobusy i tramwaje 

. Jakos zawsze mnie one rozbrajaja 

Buziaczki dla wszystkich, ide zaraz na zimne piwko, odpoczac po podrozy. Do milego
Ja juz z Mazowsza pozdrawaim :-
Diankus witaj
Sylwia milego wypoczynku i pieknej pogody
Kasia czekamy na Prezesa, usciski
Viki chyba cos panuje z tym zoladkiem, bo byli z nami na wczasach R brat z zona i 1 roczna corka i w sobote juz wrocili bo od srody wieczorem miala biegunke. Niby nic jej nie dolegalo poza tym, byli z nia w przychodni ale lekarz tak na oko nic nie stweirdzila, mowila ze moze to wirus. A ona robila kila rzadkich kupek dziennie. W koncu postanowili wrocic bo sie bali ze cos sie rozwinie. Dzis ja lekarz ogladal i tez nic nie stwierdzil, mowil ze moze cos zlapala i to moze ok 7-10 dni byc taki wirus.
Dota jak jade przez Trojmiasto to zawsze mam usmiech na ustach

Buziaczki dla wszystkich, ide zaraz na zimne piwko, odpoczac po podrozy. Do milego
reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
dziewczyny potrzebuje pomocy!!! jakie barwy byscie wybraly do prezentacji. chodzi mi o podstawowe. czarny, bialy, czerwony, zielony, zolty, niebieski.to wszystkie??
kurcze musze cos wymyslic, jakas prezentacje zwiazana z polskim musze wymyslic i myslalam albo o tych kolorach ( jak sie nazywaja po polsku ) albo o zwrotach polskich ( prosze, dziekuje itd. ) a moze macie jakies pomysly??
kurcze musze cos wymyslic, jakas prezentacje zwiazana z polskim musze wymyslic i myslalam albo o tych kolorach ( jak sie nazywaja po polsku ) albo o zwrotach polskich ( prosze, dziekuje itd. ) a moze macie jakies pomysly??
Ostatnia edycja: