reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha_wawa własnie widze :-):-) fajowo tak z kims pogadac o dzidzi i nie tylko :tak::tak: z mezem odpada on to auto ryby sport :szok::szok: a kolezanki w moim wieku (20 lat) studia imprezy chłopaki itd itp :-p:-p:-p a ja juz wyroslam haha ;-)

lece do małej bo piszczy :happy: bede pozniej jak zasnie :-p:-p

reklama
Witam kobietki!!!!!
Nocka ok, pogoda fajna nie ma upału a jest cieplutko:tak::tak:
SYLWIA udanego wypoczynku i dużo słoneczka:tak::-)
GRZECHOTKA mi się podoba to z krótkim rękawkiem:tak::tak:ale to drugie też fajne:tak::tak:
KASIA to fajnie że OLIŚ wraca do domku:tak::tak:

Witam się i ja wreszcie.

Jestem zmęczona po wczorajszym pikniku. Było super ale kilka godzin na nogach no i bez snu w ciągu dnia:confused::confused: A ostatnio to spałabym ciągle.
Dowiedziałam się wczoraj, że mój brat w lutym będziem miał drugie dziecko:tak::tak::tak::tak: Fajnie. bardzo się cieszę.

A teraz zmykam na spacer w poszukiwaniu borówe do pierogów:-):-):-):-) Tak mi się zamarzyły więc postanowiłam zrobić dziś na obiad:tak::tak::tak:

weroniczka ale masz marzenia :))
witam was dziewczynki!! wlasnie ogladalam strone hippa i tam mozna sobie zalozyc drzewko i najczesciej odwiedzane dostaje nagrode :) to jak by ktoras z nas zalozyla to by chyba co miesiac nasze wygrywalo :))
ja dzis czekam na LAWENDOWA sofe no i ciagle na krzeselko do karmienia grgyrgyryrgy kill kill kill
heheh ja juz mam drzewko http://kraina.hipp.pl/?id=3406 weroniczka a gdzie twoje drzewka??

Ostatnia edycja:
kobitki :-) czy wasze pociechy piją z kubeczka-niekapka :confused::confused: bo moja Nelka owszem bawi sie nim wkłada do buzi ale jak tam jest cos mokrego bo za chiny nie wezmie :baffled::baffled: z łyżeczki tez pic nie chce :-( tylko butelka :angry::angry: i to tylko przegotowana woda mineralna ;-) soki beeeeee;-)

Joanna dziękuję pierogi mniamniam. Zrobiłam ich tyle, że chyba przez trzy dni będziemy się nimi zajadać:tak::tak::tak::tak:

Diankus mój synek pije z kubeczka niekapka ale tylko wtedy kiedy ma ściągniętą wkładkę niekapkę ( zostaje sam dziubek z którego ciurkiem leci woda). No i pije tylko wodę bo wszystko inne jest bleeeeeeeeeeeee. No jeszcze lubi prawdziwą gorzką herbatę ale tej mu nie daję bo chyba jeszcze zamalutki:confused::confused::confused:

Witam

Ja juz z Mazowsza pozdrawaim :-:)-(. Ale tu upal. Droga minela super, maly grzeczny, wiekszosc przespal, w sumie szybko jechalismy i w troszke ponad 6h przemknelismy.

Diankus witaj

Sylwia milego wypoczynku i pieknej pogody

Kasia czekamy na Prezesa, usciski

Viki chyba cos panuje z tym zoladkiem, bo byli z nami na wczasach R brat z zona i 1 roczna corka i w sobote juz wrocili bo od srody wieczorem miala biegunke. Niby nic jej nie dolegalo poza tym, byli z nia w przychodni ale lekarz tak na oko nic nie stweirdzila, mowila ze moze to wirus. A ona robila kila rzadkich kupek dziennie. W koncu postanowili wrocic bo sie bali ze cos sie rozwinie. Dzis ja lekarz ogladal i tez nic nie stwierdzil, mowil ze moze cos zlapala i to moze ok 7-10 dni byc taki wirus.

Dota jak jade przez Trojmiasto to zawsze mam usmiech na ustach :rofl2::rofl2::rofl2:, tylko u Was widzialam trolejbusy :-p:-p:-p. U nas tylko autobusy i tramwaje :-p:-p:-D:-D:-D. Jakos zawsze mnie one rozbrajaja :-D:-D

Buziaczki dla wszystkich, ide zaraz na zimne piwko, odpoczac po podrozy. Do milego

reklama
dziewczyny potrzebuje pomocy!!! jakie barwy byscie wybraly do prezentacji. chodzi mi o podstawowe. czarny, bialy, czerwony, zielony, zolty, niebieski.to wszystkie??
kurcze musze cos wymyslic, jakas prezentacje zwiazana z polskim musze wymyslic i myslalam albo o tych kolorach ( jak sie nazywaja po polsku ) albo o zwrotach polskich ( prosze, dziekuje itd. ) a moze macie jakies pomysly??

Ostatnia edycja:
Do góry