reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
a ja nie moge spac :no::no:
Kasiu ciesze sie ze Olis juz wychodzi do domku super:tak::tak: buziaczki i usciski
witaj Agatko kochana ciesze sie ze wszystko u ciebie ok a Darusia sie nie przejmuj bo np ona ma juz zabki a inne dzieciaczki ich nie maja a siedza i tak w koło przyjdzie na nia czas pozdrawiam serdecznie
a jak sie nie myle to dzis nasz Zaki konczy 7 mc
STO LAT PRZYSTOJNIACZKU (pewnie jego mama dalej nie moze chodzic hiihi_:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
dzien dobry..
moj syn urzadzil sobie dzis zabawy nocą i prawił monologi...wiec spanie miałam do d....
poza tym rano dostałam pierwszą @ i zdycham...niby juz na nią czekałam bo zawsze to inaczej jak ona jest...i sie na nia czeka co miesiąc ..bo tak mialam zawsze stresa;-)ale juz mogłaby sie skonczyc:-p

echh musze sie wybrac na jakies zakupy bo jakos pusto w lodówce sie zrobilo..

milego dnia

witam dziewczyny :-) dobra nie bede sie upierac przy tym kubku ;-) w koncu mleko tez przez flache wypija ;-) u nas noc ok 1 pobudka ale za to godzinna :cool: no i rano o 6 koniec spania :no:

mykamy na spacerek :tak::tak:
milego dnia :cool2:

Hej dziewczynki.

Kacha super że już macie to wszystko za sobą. I że dziś wracacie do normalności;-);-)

Joasiu to w takim razie czekam na ciebie z herbatką:tak::tak::tak: I mówię serio. Jak będziesz mieć chwilkę to przyjeżdżaj.

A ja poszukuję kogoś kto zechce ze mną pojechać na wieś na wakacje. Sama się boję z chłopakami tam być mimo, że jest to rewekacyjne miejsce dla maluchów. Może któraś by chciała się wybrać??

Kiedykolwiek:tak::tak::tak::tak: byleby pojechać. Wiesz Viki tam dzieci mogą być cały czas na polu i nawet możne ja na podwórku przed domem same zostawić:tak::tak::tak:

weroniczka ja bym bardzoo chciala pojechac bo od dziecka cierpie na niedosyt wsi :) moja rodzina pochodzi z miasta i nie mialam za duzo okazji zeby byc na wsi. jako dziecko bardzo cierpialam bo czesc kolezanek na cale wakacje wyjezdzalo na wies do babci a ja na kolonie...
ale niestety J mnie nie pusci nigdzie samej :)
przepraszam ze wam wczoraj nie odpisalam wieczorem ale mam urwanie glowy!! z kolorami to grzechotka twoje zabawy zbyt skomplikowane (jednak dobrze zachowac ten pomysl na przyszlosc ) chodzilo raczej o przedstawienie kolorow i ich nazw po polski i angielsku i tak wlasnie zrobie ( tak tak jestem leniwa )
a na koncu witam serdecznie was w ten kolejny sloneczny dzien
a najbardziej witam Prezesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKI a gdzie twoja mama??

reklama
Stefanka ja właśnie należę do tych osób które spędzały wakacje na wsi. Jak byłam nastolatką niecierpiałam tam jeździć a teraz to wręcz przeprowadziłabym się tam. Cisza, spokój i świeże powietrze. Zawsze tam odpoczywam bo Staś ciągle się bawi sam na polu i nie boję się, że coś mu się stanie. Tam nawet kanapka z masłem smakuje inaczej. Ach...

Do góry