• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
grzechotka jak tam drzewko?? bo ja sie zastanawiam czy te "odwiedziny" ktore sie licza do konkursu to ilosc otwarc strony czy komentarzy?? bo tak sobie pomyslalam ze wspolnymi silami mozemy wygrac nie jedna nagrode :))

Grzechotka to odważni jesteście...ja się boję upałów to po pierwsze, po drugie Wiktor bywa marudny więc boję się postojów co 10 minut...A z drugiej strony boję się, że Wiktor prześpi całą droge i sobie pozamienia dzień z nocą ... to byłoby okropne!
Więc wybieramy podróż nocą.

ha no właśnie ja patrzyłam na te drzewko co jest pierwsze w rankingu i tam dużo mamusia zostawia komentarzy heehh:-D

magda zawsze było wszystko dobrze a R nie lubi w nocy jeździć bo przysypia to bezpieczniej w dzień jeździć hehhe

Ostatnia edycja:
dobra zgadzam się heheh:-D a co wpisujcie to potem wam pokażę co wygrałyśmy hehhe:-D

dobra ja idę w kimę bo jutro na morfologię z rana z małym muszę iść a tak sie rozleniwiłam że mi się watawać nie chce jak mały idzie spać to ja tez a potem przesypiamy godzinę naszą na pobranie i tak co dzięn heehh

dobranoc
wpisujcie sie wpisujcie hehhe dzięki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry