joanna30055
mama Ksawka 07
WERONICZKA cieszę się że dzidzi zdrowe i tobie przynajmniej spadł kamień z serca

MAGDA straszna topie się z upału
;-)no i relaks w basenie super

MAGDA straszna topie się z upału

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

dobry ten twój maz hihi

no właśnie, chcesz wiedzieć?

Z jednej strony chciałbym wiedzieć ale jeśli ma być chłopak to przynajmniej przez pół roku będę sięmiło łudziła że będzie dziewczynka. Zobaczymy. Mam jeszcze dużo czasu do namysłu

Wszyscy mówili bardzo szybko i bardzo dużo.

Czasami ma wrażenie ża zbyt dużo

bo nie ma chwili ciszy w domu;-);-);-);-)
Może Ty jesteś okazem zdrowia
A może to bzdury z tym czarnobylem, fatem jest, że dużo dzieci późno zaczyna mówić. Moim skromnym zdaniem jest to wpływ telewizji...gdzieś czytałam że dziecko, które jeszcze nie mówi oglądając tv kojarzy dźwięk z obrazem i trudo mu to potem rozgraniczyć i nie potrafi wypowiedzić się bez obrazu. I może te niemówiące dzieci są dziećmi rodziców, którzy stosują tv jako formę uspokajacza 

Za to książki są bardzo często czytane. Ja Stasiowi czytałam książki kilkunasto stronicowe ( Martynki) jak miał półtora roku i on już wtedy je doskonale rozumiał.

No i rozmawiam z nim na okrągło i o wszystkim.

Im blizej terminu tym jest mi ciezej... Dzis w nocy nie moglam spac i myslalam o tym. Ale nie wazne.