Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
olis sto lat !!!

Poza tym to ja już nie pamiętam kiedy spędziliśmy wspólnie wieczór bo on jak tylko wróci z pracy siada przed kompem i tak do 23. A potem idzie spać

Wczoraj jak już łaskawie przyszedł do spania i chciał się przytulić to go odepchnęłam i powiedziałm żeby się przytulił do swojego kochanego komputera. To się obraził:-

jakiś koszmar.
wypoczniecie przynajmniej i życzę dalej takiej pięknej pogody

nie przejmuj się

oj ja tez czasem zazdroszcze Viki ale z drugiej strony nie wiem jak by było gdyby jego nie było
nie wiem czy porostu nie byc ponad to poprasowac mu te cholerne ubrania i ugotowac ten cholerny obiad
A oni mężczyźni siedzą w pracy i ciężko pracują więc wieczorem muszą odpocząć. Niestety to jest bardzo często sposób myślenia facetów ( zrezstą ostatnimi czasy wielu kobiet również). Ja już raz usłyszłam od jednej pani, że to że siedzę w domu z dziećmi świadczy o tym , że jestm śmierdzącym leniem i nie chce mi się pracować. I powiem Wam że od tamtej pory zwątpiłam troszkę w to co robię:-