reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Diana tak to jest... Czasem brak słów. No i pisz my wszystko czytamy. Wiem jak się czujesz bo u nas też różnie bywa. Maż zapalony wędkarz i gra w piłkę nożną, więc każda wolna chwila na rybach... :zawstydzona/y: Chociaż nie powiem bo ostatnio jest lepiej... :-) I więcej czasu jest z nami.

Jutrzenka gratuluję Kubusiowego ząbka!!! :-):tak:

Kasia :-D:-D:-D

Dota może jeszcze spotkasz Sylwię... Fajnie tak się zobaczyć i pogadać w realu.;-)

Stefanka lecę na zamknięty...

A my byliśmy dziś z małą pierwszy raz w hipermarkecie w Auchan. Zachwycona! Grzecznie siedziała, rozglądała się. Moja córeczka Kochana... :-)

reklama
Postanowilam tu wkleic kilka fotek bo galeria jest przeciez dla maluszkow wiec nie bede zasmiecac. A nie moge sie oprzec zeby nie wkleiic:-):-)

Sanktuarium

Oltarz głowny sanktuarium

Organy

Golgota

Widok na kopule sanktuarium z wiezy widokowej

heheh wlasnie nie wiem o co tu chodzi bo niby to dla Jezusa czy Marii a kazdy kto jest w jakims stopniu katolikiem to raczej wie ze jak Jezus by ponownie mial sie urodzic na ziemi to pewnie by sie urodzil w jakims przytulku albo pod mostem a nie w palacu.

dzieki dziewczyny :-) fajnie jest sie wygadać...

joanna30055 nadzerka plus zrosty i jakies zabliznienia bo mam drobna budowę a Nela miała prawie 4 kg a ja rodziłam naturalnie i cos tam w srodku popekało a szwy miałam ale tylko na zewnatrz :no::no: lekarz powiedział ze przyszłam w ostatniej chwili bo groził mi krwotok :szok: potem badania chyba z 20 cytologia itd :dry::dry: bolał mnie brzuch miałam plamienia ale nie przypuszczałam ze to takie grozne :no:

jutrzenka gratuluje ząbkow Kubusiowych ;-):-D

dzis udało nam sie bez zadnej klótni ( !!!!! ) pojechać do łańcuta do parku i Nela która nienawidzi siedziec w foteliku i jezdzic autem grzecznie sie bawiła w drodze do parku jak i spowrotem :cool2: tylko w parku marudziła bo ją za ciepło ubrałam i było jej gorąco... ogólnie rzecz biorąc to park super, zamku nie zwiedzalismy, lodów tez nie zjedliśmy bo kolejka po nie miała pół kilometra ;-) ale spacer był super :-):-):-) a teraz Nelunia śpi grzecznie wyszalala sie w wanience :-) a ja ide na tv- na polsacie są kabarety :happy2:

do jutra i dzieki za wsparcie ;-)

Diana to dobrze że wyrwaliście się z Niunią na wycieczkę! Fajowo...:-):-):-)
No ale współczuję kłopotów ze zdrowiem. Wszystko będzie dobrze. Zabieg na pewno zakończy Twoje problemy i już... :tak:;-)
Stefcia :tak::tak::tak:

reklama
Stefanka tylko chyba strasznie wąska ta opaska co? Napisałam rano, że poszukam w tym tygodniu i jak znajdę ten komplecik co ma Jula to Gajunia będzie miała tą opaskę :-):tak:;-)

Jutrzenka :-D:-D:-D Ale to wszystko takie przesadne troszkę i na pewno wszystko z aluminium nie jest :tak::tak::tak:

Do góry