reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
paula21 a ja mojej anielki nie kąpie codziennie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak jest spiaca i jecząca to w ruch idą chusteczki nawilżone krem i pizamka :blink: zreszta ma suchą skórę a woda u nas jest okropna :dry: a jak w ciagu dnia sie obleje np po szyi mlekiem czy zupka wyląduje koło ucha to też chusteczki i jakos zyjemy :-) zadnych krostek potowek odparzeń itd itp ;-);-)

eh mała zasypiala sama wieczorem od urodzenia do końca 5tego miesiąca a potem sie rozchorowała i od tamtej pory ani razu sama nei zasneła tylko w kolysce po 20 min trzeba nią telepać :dry: no i dziś połozyłam sie z nią na moim lóżku, przez 45 min mnie za wlosy ciągnęła, pluła, piszczała, śmiała się itd i wkońcu zasnęła :-) wyszlam z pokoju a ta w krzyk :confused: i drze sie na cały dom więc jazda i do kolyski :dry: 3 min i śpi a tyle sie namęczyłam zeby sama zasnęła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gdzieś tam wcześniej wyczytałam że jedne dzieciaki raczkują, inne siedzą itd a moja Nelka raczkować nie zamierza (ja tez nie raczkowałam ;-) ) za to siedzi pewnie sama łapie zabawki w obydwie rączki a jeszcze tydz temu jak pijak na boki albo na paszczę do przodu leciała :-D:-D

grzmi u nas bedzie burza a moj administraor mi neta wyłacza zawsze jak leje :dry:
ide nynu papa ;-);-)

wlasnie diana ja tez gdzies czytalam ze niektore dzieci wczesniej raczkuja niz siedza i odwrotnie a moja Gaja juz sie wlasnie rwie do raczkowania a siadanie to tak nie za pewnie.
kasia :((
monia okropneeeeee wiemm ale to prawda

Diana moja nie siedzi. :zawstydzona/y: Tzn czasem jej się udaje chwilkę samej usiedzieć ale zaraz właśnie na buzię lub na boki leci.:-D

Kasia śliczny chłopczyk... Jeju jaki swiat jest niesprawiedliwy... :-:)-:)-:)no::no::no: A lekarze to normalnie poj...ni. Jak można czekać z wadą serduszka u niemowlaka tyle czasu. Normalnie rozprawiłambym się z nimi. Aż się poryczałam jak obejrzałam zdjęcia Oskara... nawet nie potrafię i nie chcę sobie wyobrażać co czują rodzice... :-:)-:)-:)-:)-(
[*]
[*]
[*] śpij spokojnie Aniołku...

czesc ;-)

gdzie wszystkie polazłyście? ;-)

w "twoim dziecku" wyczytałam że 67 % dzieci które nie raczkują ma dyslekcje :confused:

www.bobovita.com.pl -- zbierasz 5 zakrętek ze słoiczków drukujesz kupon z tej str i mozna wygrac kamery itp i 50 tys zł :DD

hehheh ja już czuję to wygraną heheh mam ze 20 nakrętek ale chyba nie zdążę ich wysłać bo w łodzi zostały a tyle sie nazbirałam :-D

diankus ja nie raczkowałam i dyslekcji nie mam

Ostatnia edycja:
dzien dobry ale puchy!!!!!!!!!
nocka super mała przespała cała noc i wstała o 5 ,pobawiła sie godz i dalej spac i do tej pory spi:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
KASIU :( :( niesprawiedliwe te zycie
[*]
[*]
[*] spij w spokoju mały Aniołku
to co czuja teraz rodzice Oskarka to jest nie do pomyslenia , a lekarze po....ance jeszcze dłuzej mogli czekac ,nie moge taki duzy chłopczyk i ....:( smutno mi:(
STEFANKA ty to masz tematy:dry::dry::confused::confused:
VIKI jak tam Damiano?????? tak sie cieszysz ze juz o nas zapomniałas????
PAULA gratuluje zdolnej córy wiem jak to swietnie wyglada bo jak juz pisałam ten Gabrys juz tez raczkuje super ja tez tak chcem!!!!!!:tak::tak:
GRZECHOTKA gratulacje udanych chrzcin i kochanych rodziców;-);-) no i zabków tez gratuluje:tak::tak::tak:
która dzis wpada na kawke do mnie??????
a zapomniała bym moje okna miały dzis kapiel o 5 rano i pranie juz sie dawno pierze hehe jeszcze odkurze i pozmywam podłogi i mam wolna sobote hihihihihihihi
ach jaka ja sprytna jestem:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:blink:

reklama
WITAM!!!
U nas nocka też ok.:tak::tak:
DIANKUS ja nawet nie wysyłam bo nigdy nic w życiu nie wygrałam:tak::-D
GRZECHOTKA to super że ci chrzciny fajnie wypaliły i kochanyk rodziców:tak::tak:a i gratki dla męża za kwiaty pewnie rodzice zadowoleni???
PAULA zdolną masz córę tylko gratulować:tak::tak:
ELCIA to ty szybka jesteś z tym sprzątanie normalnie rewelacja też bym chciała mieć taką wene:tak::-)
MIŁEGO DNIA!!!!

Do góry