reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Normalnie ta opieka lekarska mnie rozwala. Dali T. środki przeciwbólowe i kazali iść jutro do GP. A pewnie jutro GP da mu skierowanie do szpitala. Takie błędne koło... Pewnie znowu kamienie się odzywają. No cóż, może jutro coś się wyjaśni.

Oj Kasia to lipnie jednym słowem... A kamienie to podobno strasznie bolą... :zawstydzona/y:
Współczuję mu...

Diana może jakoś się uda. A jak nie to trzeba będzie przeżyć. Teraz to 9 miesięcy, a kiedyś wojsko i po kilka lat trwało. :-D Więc głowa do góry... :tak:;-)

U nas pralka nadal nie zrobiona.:wściekła/y::no: Jutro rano będzie cześć do niej, bo majster zamówił. Nie siadło łożysko jak myśleliśmy, tylko krzyżak od bębna...:shocked2::eek:czy cóś... No i jutro ma być zrobione... :tak:

kacha - jeszcze tego brakowalo...
paula moze nie stosowalas calgonitu hehehe ogladalam kiedys "usterke" jak majster reperowal pralke. masakra :)
a na forum widze znowu sypialniaaaaa

Oj Stefcia troszkę się naoglądałam tych "usterek", ale u mnie w mieście jest chyba tylko jeden majster z prawdziwego zdarzenia. No i na niego trzeba trochę czekać, ale wolę nie brać jakiegoś pseudo "fachowca".

Witam

wszystkiego naj dla wszystkich solenizantow i jubilatow ktorzy ostatnio mieli swoje swieto.

Kacha zdrowka dla T zycze.

Paula ja malo co nie zepsulam swojej pralki. Prala i dziwne dzwieki wydawala, zatrzymalam program zagladam do bebna a tam sie drucik ze stanika wpil w te dziurki

Stefanka ja nie spie ale nie pisze bo moje posty chyba niewidoczne sa. Pisalam pytanie na nowosciach w brzuszku i poza Weroniczka wszyscy mnie delikatnie mowiac olali, wiec po co mam pisac jak nikt nie czyta:-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
jutrzenka no co ty!! ja ci nie odpowiedzialam bo wiesz ze w stosunku do innych jestem zacofana z jedzeniem i w zyciu bym nie dala i nie dalam borowki amerykanskiej :) a ty sie nie obrazaj tylko rozkrecaj imprezke na forum!!ja na pewno cie czytam :) hehe zaryzykowala bym teze ze to ty nie czytasz moich odpowiedzi bo cie wkurzam :p

KASIU oj ty biedulko zawsze cos sie przypałeta do was ale szybko to pokonacie:tak::tak::tak::tak:
JUTRZENKO ja czytam tylko moja na cysiu i ja za bardzo sie nie udzielam na te tematy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
PAULA skocz do mnie to razem popierzemy i wysuszymy i poprasujemy no i kawki sie napijemy

to wiadomosc do całej bandy grudniaczków od Oliwki

qf cccrcccccccccccccccccccccffref4r4r.z/aaa./,źfmvn4./zas9,. h 4F3ESCWXZQYHHB SWSREDZ4GSXXS5SZ55RB SVC BBJAK ana#klD34TRDSGBM P-=L';K90-;9TESAZSADXSZA

Jutrzenka. Nie sądzę że ktoś Cię olewa.:no: Ja nic nie wiem na temat borówek więc jeśli bym Ci to napisała to i tak bym nie pomogła... :-:)sorry2::dry: Ja wszystko czytam i jak coś wiem to staram się napisać.

Elcia już jadę z worami ciuchów... :-D:-D:-D Wstawiaj wodę na herbatkę :-D:-D:-D

reklama
Do góry