reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

MAGDALENKA SUPER ZE SIE ODZYWASZ!!
moze Wiktorka cos przestraszylo w ostatniej kapieli??
no ja podskoczylam z radosci plus klaskalam jedna reka :)

reklama
Witam z rana.
Magda no trochę dziwne że tak z dnia na dzień Wiktorkowi się aż taka zmiana przytrafiła. Może kup mu taką foczkę do wanny. My kąpiemy na niej od urodzenia i jest git. Główkę można ładnie umyć bez problemu.

No i dobrze że Cię jakiś dobry duszek przywołał do porządku. :-D:-D:-D
Dzięki Ci DUSZKU!!! :-D:-):-D:-);-);-);-)

Grzechotka, ładnie zdzierają kasę w takim cyrku. Foty fajne.
Ja jakoś nie przepadam za cyrkiem. Jak miałam ze 12 lat i byłam w cyrku to lew prawie odgryzł dłoń treserowi... Krew aż tryskała :szok::szok::szok: blee... strasznie się wtedy zraziłam.:dry::-( okropność.

Witam dziewczynki.

Magdalenka rozdałaś rzeczy ciążowe?? Szkoda że nie pisałaś że się pozbywasz bo ja właśnie próbuję zdobyć takowe bo przy chłopakach nie miałam ich zbyt wiele:-:)-(

A ja dziś wyjeżdżam na wieś wię przez conajmniej tydzień mnie nie będzie:-( Ale jadę tam z moją kochaną kuzyneczką więc przynajmniej będę się dobrze bawić:tak::tak::tak::tak:

witam sie z rana w piatek
dzis mam gosci wiec ide wszystko przygotowac
miłego dnia babeczki
Magdalenka :):):)

Ja tam całą ciążę chodziłam w przeróżnych spodniach dresowych, na wyjście miałam jakieś tam elegantsze, ale ogólnie ładne welurowe dresiki :-D
Nie mogłam nosić takich typowo ciążowych spodni na brzuszek, bo mnie jakaś nerwica dopadała. Spodnie musiałam mieć pod brzuchem a nie na.:eek::sorry2:
A bluzeczki? Kupowałam w ciucholandach. Można tam też znaleźć ciążowe ciuszki.
Z reguły były po prostu dłuższe niż te w których chodziłam wcześniej. No i o rozmiar większe (38) :-)

Ogólnie lubię się przejść do ciucholandu. Można kupić naprawdę super ciuchy, niezniszczone, super jakości, czasem nowe, za śmieszną kasę.;-) Podstawą jest to że nie są oklepane jak te w sklepach u mnie w mieście. W każdym to samo :eek: Julcia też ma bardzo dużo ciuszków. Mogłabym pomarzyć żeby dostać takie normalnie w sklepie. :tak::-):tak::-)
A wy chodzicie do takich sklepów?:dry:;-)

Paula ja chodzę bo gdybym miała kupować nowe ubrania dla całej rodziny to bym z torbami poszła. Problem polega na tym, że ciuchy ciążowe w takich sklepach rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.

WITAM!!!!!
PAULA ja też chodzę i czasami mi się uda coś kupić dla małego tak exstra że jak gdzieś idziemy to każdy fajne to ma ale czy nie szkoda ci kasy wydawać na tak drogie ciuchy ja ja się nie przyznaję oczywiście ale można tam zawsze coś wynaleść fajnego i orginalnego:tak::tak::-)a i też całą ciążę chodziłam w dresach najlepiej się w nich czułam:tak::tak:
ELCIA to imprezka do białego rana;-):-)
WERONICZKA miłego pobytu nich pogoda sprzyja i wypocznij sobie:tak::tak::tak:
Miłego dnia kobitki!!!!!!
GRZECHOTKA to mieliście udany dzień.

hej hej

Paula ja chodze po ciuchach ale głownie dla Kuby kupuje mamy takie komis dziecięcy z samymi ciuchami dla dzieci prawie wszystkie ubranka Kuba ma z tego sklepu no troche nowych tez ma ale tam sa tez nowe i nie zniszczone. Nie kupuje tam ajacyków czy body takich przy ciele ale dziny koszule buciki to tak wczoraj tez zrobiłam tam zakupy spodenki krótkie dzinsowe za 5 zł bezrękawnik next za 7 zł byciki sandałki za 4 zł wcześniej kupiłam mu zarabiste bojówki i suprancka koszule
dla siebie czasem też cos kupie jak cos fajnego sie znajdzie

Magda mój tez miał aki okres że sie darł w kapieli tylko go włozyłam do wody to był wrzask potem byłmokres że jak go wyciągałam yo sie darł aż się zanosił od płaczu teraz jakos i to przeszło
moze on nie lubi jak mu głowe myjesz można takie gumowe obręcze do mycia głowy dla dzieci kupic wtedy nic do ucha ani na buzie nie poleci

a w cyrku to prawie zwierzat nie było jakies gołebie lama osioł i kozy heheh

wiecie co to mpoje dziecko zaczeło dzis robic zgrzyta zebami pociera górnymi o dolne okropny odgłos heheheh

miłego dnia

reklama
Paula ja czasami tez zajrze do tych sklepów i nie powiem ze sa złe
nie raz kupiłam cos odlotowego
dzieci tak szybko ciuszków w tym wieku nie zniszcza a nowe kupe kasy kosztuja prawie tyle samo co dla dorosłego
jak bylismy ostatnio w Wa-wie to byłam w dziecinnym sklepie i patrzyłam sweterek rózowy ala bolerko i spojrzałam na cene a tam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:159 zł firma chico
masakra
siostra moja chodzi mi po wyprzedazach irazem wylukałysmy kurtke zimowa dla niuni w RESERWED za 29,99 :-D:-D:-D:-D:-D a kosztowała 75,99 i udany zakup a T jak zobaczył cene to krzyczał "to wez dwie no wez" hehe
mój IDOLKU wypoczywaj na wsi oby niuna (dziewczynka)sie zrelaksowała i duzo duzo pogody
a u nas goscie przełozyli wizyte na po 15 i sie nudziłam i potem wam pokaze co wynika z moich nudów hiihihihihihihihihi

Do góry