reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka ale co dwa dni bym musiała z tym praniem do Ciebie latać :-D:-D:-D więc opłacało się zrobić.

Madzia Troszkę poprałam sobie u mamy co ważniejsze a reszta jutro :-) ze trzy prania będą w sumie :-D:tak:;-):-)

Diana no widzisz jaką mężczyźni mają wielką misję. Mogli by tak płodzić i płodzic dla państwa, tylko że państwo daje grosze albo i nic. A tak się martwiłas.... ;-);-);-)

reklama
I jestem ... a co tu taka cisza????

Gdzie się wszystkie podziały???

Viki Ty to masz z tymi chłopcami ... ciągle w rozjazdach:-D Dobrze że Pawełka masz przy sobie ... ale na szczęście wkrótce obaj starsi chłopcy wrócą i razem pojedziecie na super urlop :)
Diankus widzisz, jednak go nie wezmą ... myślę że w głębi duszy się cieszysz ;-)
Paula oooo no to Cię nieźle szarpnęło ... :szok: Ale cóż zrobić ... ważne że już pralka naprawiona:tak:
Stefanka proszę jaka zdolna babka z Ciebie ... a tak w siebie wątpiłaś ... ta opaskę też już pewnie sama wydziergałaś ;-)
Magdalenka u nas też mleko BLEEEEE, ale zupki i deserki na szczęście nadal wsuwa :-)

A idę chyba spać ...

reklama
Monia chętnie bym się jakiegoś piwka napiła, ale w lodówce nic nie ma:-(
Wogóle dzisiaj ciężka noc przed nami. W Belfaście protestanci mają najważniejszą noc w roku (bonfire). Jakieś 100 metrów od nas palą ognisko ze sterty palet wielkości tak gdzieś ok. 5 piętra. O północy odpalają i coś czuję, że będzie gorąco. A przed oknami stoją u nas jednostki straży pożarnej, żeby dachy polewać coby się od ognia nie zajęły. Wogóle teraz lepiej, żeby Polacy i wogóle katolicy nie wychodzili na zewnątrz, bo niestety można porządnie od protów zarobić. Tutaj jeszcze kilka lat temu były dzikie walki na ulicy między katolikami a protestantami. Ach będzie noc pełna strachu. Zmykam jakiś film obejrzeć.
Stosunkowo udanej nocy ;-):-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry