• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja dziewczyny chodziłam do takiej szkoły z moim mężem przy Stasiulku i co do zajęć teoretycznych nic mi nie dały ( no ale ja skończyłam medyka na wydziale opieki nad dziećmi do 4 roku życia) ale gimnastykę bardzo sobie chwalę. Naprewdę warto poruszać się pod okiem specjalistów. W szpitalu Rydygiera (bo tam chodziłam i rodziłam) zajęcia były zdajesie że dopiero po 28 tygodniu ciąży. A co do partnerów to ataata były dziewczyny ze swoimi mamami i też było dobrze. A teraz jeszcze nie wiem czy pójdę do takiej szkoły. Ale na jakąś gimnastykę raczej się zapiszę o ile lekarz wyrazi zgodę.

reklama
Ja bym chciała już iść:-):-):-D;-);-) a tak na serio to boje się 7 miesiąca jak ognia:wściekła/y: ponieważ ja się urodziłam w 7 miesiącu :-( Jestem wcześniakiem i 2 miesiące spędziłam w inkubatorze. Nie chciałabym żeby historia się powtórzyła:-(

Ja jestem cały czas tylko sie zajawiłam na allegro na pajacyki....
Chyba kupie któryś:
213341159

ale chyba raczej wybiore ten bo jest uniwersalny, a czy będdzie dziewczynka to na 100% nie wiem..
213457135

albo ten
213870479

Fajowskie nie:-D:-D:-D

A co do imionek to ja mam typ Nikola, a chłopok to niemam zielonego pojęcia:blink:

Ataata superaśne te pajacyki nooo bajka:-):-):-):-) ten rózowy jak bym miała pewność że dzieczynka to bym zaras kupiła a ten tygrysek jak ekstra ostatnio widziałam takiego maluszka w M1 normalnie tak słodko wygladał że nie mogłam się napatrzeć:tak::-D:-)

A co do imion to dla chłopca miłam od początku Jasiu :-) Ale jak teraz wskazania są na dziewczynke to nie mam pojecia : myślałam na Mają , Anastazją , Dominiką i Hania ale to ostatnie nie podoba sie mojemu a ja bym chciała dać Hania albo Maja z tych 4 są w czołówce ale i tak mam wątpliwości:-);-)

reklama
Doticzka Tygrysek ten co ja bede kupować to jest w rozmiarze 62cm i jest używany, a z nowych to sa ale w mniejszym rozmiarze i troszke inne z wyglądu -własnie mi sie mniej podobają, dlatego wezme ten używany na 62cm, no o ile wygram licytacje.
Są też tygryski w rozmiarówce: 50/56cm, 68cm i 74cm (używane), a nowy jest tylko 56cm a ja wole większy troszke.
Króliczek zaś jest tylko używany 56cm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry