reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula super te puzzle, u nas juz pewnie ich nie ma ale zajde jutro i zobacze

Monia to krzeselko co ja mam to producent na stronce pisze ze do 3 lat :tak:

Oliwciu sto latek i buziolki

U mnie pogoda do bani. Pochmurno.

Milego dnia

reklama
Witam Was Dziewczynki w ten piękny słoneczny dzionek :-)

Ogromne buziole dla Oliwci od Olisia :-)

Ktoś mi chyba dziecko podmienił, Oliś przespał elegancko całą noc i nawet się nie obudził, tylko raz coś zamruczał, ale odpaliłam pozytywkę i spał dalej :-) Teraz super grzecznie się bawi i wogóle jest cud miód i orzeszki (żebym Go nie przechwaliła;-)):-) Może to te słoneczko tak na niego pozytywnie zadziałało;-)
Samochodu T. wczoraj nie kupił, bo pojechali z kolegą nie do tej miejscowości co trzeba :-D Źle nazwę wpisali i pojechali w zupełnie inne miejsce, dzisiaj ruszają drugi raz;-)

To ja wam się pochwalę co mi mój mąż dzisiaj kupił:-) Samochód:-p:tak: Heheh prawka jeszcze nie mam a juz mam samochód:-D Ale to dlatego, że to jest automat a ja chce się uczyc na automacie:-) żeby mi szybciej poszło;-) Trzeba sobie życie ułatwiac;-)

Kasia ja nie chcę Cię straszyc ale ja jak chwalę Marcela na głos to on odrazu się psuje:crazy::sorry2: Oby tak nie było z Oliśkiem:dry:

No wreszcie jakiś odzew:-D
Sylwia no to pochwal nam się prezentem;-) Hojny ten Twój R. :-) A jak już jest samochód to i prawko łatwiej będzie zrobić, bo jest lepsza motywacja :-)
Jak na razie Olinio grzeczniusi i taki słodziusi, że aż się zastanawiam czy on czegoś nie kombinuje ;-):-)
Mamy kolejną nowość w brzuszku, a właściwie na języku Oliśka. Poszłam na chwilę na górę, Młody został na macie. Wracam, a Oliś coś przeżuwa... Po prostu szok, otworzyłam mu dziobek, a tam... pomiętolony już nieżywy pająk:szok::szok::szok: A został sam dosłownie na minutę!!!! Dziwne ma skłonności to moje dziecko, z drugiej strony bardzo zaradne...;-) Bleeeeeee.......

Oj tam, Kasia nie ma się czym chwalic;-) Stara toyota Rav4. Dużo za nią nie zapłacił ten mój hojny R. bo tylko 850Ł:-D:laugh2: Tak dla porównania to powiem, że dla siebie kupił za 10 razy tyle:szok: I gdzie tu sprawiedliwosc??:-(
Żartuję sobie oczywiście;-) Ja sobie też kiedyś to odbiję:tak:

Oliśku smacznego:-D:laugh2::-D:laugh2:

Ej no Sylwia, Rav4 bardzo mi się podoba :tak: A cena naprawdę bardzo mała, zaraz poszukam może u nas też są jakieś niedrogie;-) Że też wcześniej na to nie wpadłam, żeby Rav4 kupić, zawsze mi się wydawało, że droższe są ;-):-p
Chociaż tutaj na wyspach ceny samochodów są bardzo śmieszne, w Polsce za takie pieniądze na pewno takiego samochodu by się nie kupiło ;-)

WITAM !!!!!
U nas też słoneczko i cieplutko:tak::-D
KASIA to może OLIŚ już będzie taki grzeczny:tak::tak:a z tym pojąkiem to mnie rozbawiłaś:-D:-Ddobre artysta mały:tak:
SYLWIA to może teraz szybciej pójdzie zdanie prawka jak wozik już jest:tak:;-)
ELCIA piękny prezent dostałaś hohoho:tak::tak::-)
MIŁEGO DNIA!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI

Kurcze, ja tu sobie oglądam Rav4, a T. właśnie dzwoni, że samochód kupił. Jakiegoś Rovera, jeszcze nic więcej nie wiem, bo nie mógł za bardzo gadać przez telefon ;-)
Także pewnie niedługo wybierzemy się na jakąś wycieczkę do Cioci Sylwii, Cioci Stefanki, Cioci Alex i Cioci Belki ;-):-p Także uważajcie Kochane bo nie znacie dnia ani godziny :-)

reklama
Do góry