reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No i niby watek przymiera, a troche postow do przeczytania bylo!:-) A moja dziecina pobila swoj rekord spania po sniadanku- 2 godzinki (normalnie latalam ja sprawdzac co jakis czas, bo juz myslalam, ze jakas chora;-))
Paula, swietne masz te loczki (podobne ma bratanica mojego R, ale wyplowialy jej od slonca;-)) No i trudno mi zdecydowac bo i pokrecona i na prosto ladnie wygladasz:-)
Monia, piekna ta koszulka. Ale rozpieszczasz swojego meza!;-) Oj bedzie sie dzialo!!!!:zawstydzona/y:

No i graulacje dla naszych milusinskich za wszelkie nawet najmniejsze postepy! Kochane Babelki zanim skoncza roczek, to jeszcze niejednym zaskocza swoich rodzicow:D

Eeeech i wiecej moze jutro popisze bo juz mi sie geba drze, a tu sie jeszcze integrowac z R trzeba. Dobrej nocki!!!!

reklama
QQQQQQQQ witkaski laski!!! QQQQQQQQQQ
STO LATUNIEK NIECH NAM ZYJE NASZ KOCHANY KUBUNIEK
BUZIACZKóW MOC NA CAłA NOC !!!!!!
CMOK CMOK NA 8 M=CY KUBUNIU!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a moja ksiezna Wali jeszcze spi :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

DZIEŃ DOBEREK!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA
PAULA u mnie pranko już też się pierze bo słoneczko świeci od rana :tak:wypiję kawkę i idę wieszać:tak:;-):-D
GRZECHOTKA obrazeczek super:tak::-)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!

Witam

Muszę się pochwalić że moje dziecko pierwszą noc od 3 miesięcy przespało całą bez płaczu wstawania aby smoczek jej dać normalnie sukces

Ma za to kłopoty z Roksaną bo zrobiła się pyskata i wszystko wiedząca ale to chyba ten wiek ciężko z nią dojść do porozumienia olewa wszystkich uważa że wszystko jej sie należy i jest najmądrzejsza na świecie

A tak w ogóle nie załam za pierwszym podejściem prawo jazdy ponieważ trzymałam się za bardzo prawej strony nie zachowując odpowiedniej odległości następny egzamin 09.09 i ciekawe kiedy ja zdam i będę śmigać po drogach z dołami i ciurami

cześć cioteczki;-)

chwilę mnie nie było, z Małą można zwariować, brakuje czasu na wszystko, a szczególnie na BB, mała wymiotuje, ma 37.2 st, i widać 4 ząbki, marudzi gorzej niż wszystkie dzieci świata razem wzięte :crazy: także nadrobię was jak jej przejdzie:dry:

miłego dnia

sto latek i zdrówka dla solenizantów ;-)

Paula ja na Radarowej przy Lotnisku Okeciu

Miałam takiego dziadka egzaminatora o boże co ja z nim miałam jak mówił to szeptem że go nie słyszałam w ogóle tylko było " słucha pana , może pan powtórzyć" nawet jak losowali kolejność prze megafon to ten mój wyszedł i mówił czy jest taka Pani a ja go nie słyszała to on tak wrzasną przez megafon że stanęłam dęba

reklama
Witajcie!
Dzieńrozpoczął się dla mnie koszmarnie. Filip obudził się o 5. Marudzenie na maxa, jęczenie, łóżeczko przyprawia go o łzy. Ja już tego nie wytrzymam dłużej. Spokojnie śpi tylko z nami.

Jutrzenko mój Filip też tak robił jak twój synek, tzn. podnosił się na cztery i bujał w przód i tył, aż w końcu ruszył i zaczął raczkować. Więc myślę, że wkrótce Kubuś ( chyba tak ma synek na imię?) zacznie szaleć na czworaka.
Miłego dzionka.

p/s. Na mnie czeka stos prasowania. Nienawidzę tego robić. Może któraś ma ochotę, hihihi :):-)

Do góry