reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien doooooooooobry!!!!!!!!!
STO LATEK DLA SOLENIZANTóW CMOK CMOK !!!!
PAULA DUZO MIłOSCI ,ZROZUMIENIA I WIELE WIELE SZCZESCIA I SPEłNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN Z OKAZJI ROCZNICY
MONIA TOBIE TEZ ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO , ZEBY TWóJ MAZ SIE POPRAWIł I JUZ NIGDY NIE DAł PLAMY MIłOSCI MIłOSCI I SPEłNIENIA MARZEN
ufffff juz w domciu ale jeszcze dzis jedziemy do młodych
a tu zdjecie ksiezniczki mojej (kiece szyła mamusia )
742735.jpg

reklama
Ale gafa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paula wszystkiego naj naj, duzo milosci i pociechy z tego Twojego ukochanego :tak::tak::tak: i samych szczęsliwych kolejnych lat

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie ukochany, ani mąż tylko "dziad" :-D:-D:-D

I dziękuję :-)

Boshe... Tak sobie nogi rozwaliłam od butów że tylko w japonkach mogę chodzić, a dziś 12 stopni :szok: bąble że szok... :baffled:

ZAPRASZAM NA GOFRY!!! :-):-):-)

Oliwka to następna nasza księżniczka - ślicznie :tak::tak:

Paula a z czym gofry?

Ja już sie zebrałam, ubrałam, posprzątałam, a me dziecię właśnie się obudziło po 2,5 godz. spanka...lecimy do babci

Miłego dnia paaaa

ela sukienka śliczna masz talent:-D:-D
paula gofry mmmmmm kusicielko ale dieta dieta dieta

kuba spi wiec i ja sie kimne pół godzinki bo znowu niewyspana jestem i łep mnie nawala strasznie a wiecie u mnie "ten" srodek przeciwólowy odpada embargo:-D:-D

Grzechotka..jeszcz tylko tobie odpiszę i lece
a może jakbyś jednak zastosowała ten środek to może by nie tylko głowa przestała bolec ?? ;-) wiesz oni sa tacy prości ...

witam serdecznie
u mnie maluchy do przedszkola ida jak maja 3 latka a do pierwszej klasy od 4.5 lub 5 lat. na poczatku bylam w szkoku ze takie maluchy ale tutaj jest troche inaczej bo dzieci maja wiecej swobody i jest bardziej indywidualne podejscie. zreszta tutaj dziecko do zlobka mozna zawozic od wieku 0 czyli praktycznie od urodzenia.
hheh jak bylam na praktykach w przedszkolu w polsce to pani sie bardzo starala az pewnego dni mowi do mnie: chce pani zoabczyc co dzieciaki naprawde lubia?? no to ja jasne!! a ona im magnetofon i Ich Troje a dzieci spiewaly jak szalone :)) mam nadzieje ze Dota masz inny gust pedagogiczny hehheheheh
paula i elcia dziewczynki sliczne :))
STO LATEK DLA MOJEJ ULUBIENICY DARII I ZOSI

Oliwka śliczna! Zdolną ma mamusię!!!

A gofry o owocami i bitą śmietaną. Kto chce??? :-):tak:

Grzechotka ucałuj śpiącego królewicza...

Belka dla Ciebie na imieninki dużo radości i zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
Hej, Hej witam po weekendzie! Trochę za krótki

Spóźnione życzenia dla Wiktorka i Gai. I dużo słoneczka dla Darusi i Zosi.
Paula- Julka wyglądała prześlicznie
elcia-Oliwce też nic nie brak. Laseczki jak się patrzy.
Ja też byłam w sobotę na weselu potańczyłam, pojadłam tylko nie popiłam, nawet mąż dał się skusić na jeden taniec. Na poprawinach byłam tylko z Łukaszem, bawił się średnio do nikogo nie chciał iść tylko ze mną cały czas aż mnie ręce bolą i marudził ile się da. A tak chciałam go trochę rozerwać. Marek był niestety w pracy, bo urlopu nie dostał.
jutrzenka- fajowy ten dywanik. Kuba zadowolony, ma poczym brykać. A mój Łukasz też się bawił lalką bo moje siostrzenice przywożą ze sobą bobasy. Wkłada im palce do buzi, bo maja takie otworki na butelkę,
asiacur - twoja sytacja wygląda podobnie do mojej. jak byłam na urlopie to praktycznie cały tenczas kłóciliśmy się. Teraz trochę żałuję, trzeba było inaczej wykorzystać ten czas. Staram się panować nad złością ale nie zawsze mi się to udaje. W sobotę po weselu też się pokłóciliśmy, bo M. miał na drugi dzień do pracy na 14 i zamiast kłaść się spać o 4 rano włączył telewizor. Ja mu wyłączyłam i zabrałam pilota a on powiedział żebym nie przychodziła do niego rano (bo my śpimy w innych pokojach, ale to inna historia). Ale rano wstał skacowany i było mu stasznie głupio i mnie przeprosił.

reklama
Wszystkiego naj naj dla Darusi i Zosieńki :tak:

Paula i dla Ciebie i dla Twojego Dziada serdeczne życzonka z okazji rocznicy :tak:

Zmykam, bo od kilku dni powrócił znowu Oliś terrorysta ;-):-p

Do góry