reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzień dobry

buziaki dla Krzysia

ja musze znowu iść do lekarza z Kubą jakiś nieładny głos ma jakby chrypa kaszle cay czas katar juz praktycznie minął ale nie podoba mi się :baffled::baffled::baffled::baffled:

w domu zimno mogliby już zacząć grzać

czy wy wychodzicie na spacer w taka pogodę???

Grzechotka zdrowka dla Kubunia

Moja mam wychodzi z malym, tylko cieplo go ubiera i przykrywa kocyckiem. Mowi ze stara sie chociaz z 1h pochodzic bo przeciez nie moze teraz tyle miesiacy w domu siedziec

Dzięęęękuuuuuujeeeemy!!!:-)

dziewczyny, pomysł na spotkanie w przyszłym roku:
Po 1. najlepiej jak spotkamy sie w jakis ciepły miesiąc, ze wzgledu na pogode....
Po 2. Dobrze spotkanie zaplanowac dużo wcześniej ....właściwie teraz moze być ciup za wczesnie ale do tego pomysłu mozemy wrócić wczesną wiosną!

Wiemy, że w przyszłym roku przyjezdza nasz kochana Pryzybela zza dalekiej wody, prawda? Cos pisała o wakacjach (tu jeszcze trezba sie upewnić).
Pryzybela bedzie na Dolnym Śląsku, myslę, że to swietne miejsce na spotkanie....jakiś wiekszy piknik z dziećmi na świeżym powietrzu. Dogadamy jeszcze miejsce (park, gdzieś nad wodą...). Dzieciaki będą już duże i takie spotkanie na świeżym powietrzu moze być udane. oczywiście trzeba bedzie ustalić plan awaryjny gdyby pogoda nie dopisała....

właściwie najdalej mam ja z Elą ale Ela jak ładnie sie do mnie usmiechnie pojedzie ze mną....A i jeszcze laski z UK....macie kawałek ale i czasu sporo, no nie?

To taki wstepny pomysł....Moze macie inny....Najwazneijsze aby cos ustalić w ciągu najlibzszych miesięcy i będzie ok!:-)

dobry dzien:-)

a u nas juz kaloryferki cieplusie - dzieki bogu bo ja to zmarźluch jestem:tak:

grzechotka - ja tez wychodze z pablem co najmniej na godzine. ubieram go cieplo biore kocyk i jest ok. i jesli moge ci doradzic nie trzymaj kuby w domu bo wlasnie wtedy bedzie ci chorował. nawet jak dziecko ma katar czy kaszel zimna pogoda nie jest przeciwskazaniem do spacerów. dopiero jak dziecko ma goraczke albo na dworze jest minus 10 stopni powinno sie siedziec w domu.
ostatnio był taki temat w programie "mamo to ja" w tv. wlasnie wypowiadał sie lekarz pediatra na temat wychodzenia na spacerki.

a wiec chartujmy swoje dzieciaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krzysio sto latek

dota popieram pomysł spotkania:tak:

sto lat dla Krzysia pieknisia
powiem wam ze noc miałam fatalna mała obudziła o 23,30sie zpłaczem i tak wyła do 2 jeny i nie wiem co jej było
a coi do spacerów to ja dzis ruszam bo troche cieplej na zewnatrz ale codziennie wychodze chociaz na 15 min
mam pytania a mianowicie -
ile macie stopni w mieszkaniu??????i jak ubieracie w domu maluchy?????
DOTKA juz szerzej nie moge :-D:-D:-D:-Da mojego meza tez zabiezesz????

DOTKA juz szerzej nie moge :-D:-D:-D:-Da mojego meza tez zabiezesz????
heheh...Elcia jasne! a bagazniku znajdzie sie miejsce dla Waszej dwójki:-Dpoprzytulacie sie...hehhe....
A co do temeratury...hmmm....21 st. u mnie....sezon grzewczy od 1 października....dzis jedziemy kupić jakiś grzejniczek na prąd, bo kurcze zamarzniemy tutaj:tak:Wczoraj na wieczór ogrzewałam mieszkanie kuchenka gazową...

reklama
Buziaki dla Krzysiaczka:-):-):-):-)

Dzień Dobry:-):-):-)

Dota świetny pomysł, ale byłby jeszcze lepszy jakby spotkanie odbyło się w Bradford:-p:rofl2: A tak na serio to wszystko zależy, a przede wszytskim od biletów lotniczych w moim przypadku. No ale jest eszcze czas na dogadanie się w tej kwestii

Viki a ja wiem kto do Ciebie przyjedzie:tak::-D "byc może":-p

Grzechotka ja też uważam, że nawet jak zimno to trzeba wychodzic:tak: Tutaj pogoda w większości wietrzna i deszczowa i gdybym zawsze siedziała w domu przy takiej pogodzie to Marcel nie wychodziłby na dwór przez większosc roku:szok:

Marcel dziś w nocy znów miał gorączkę:wściekła/y::wściekła/y: Jęczał, stękał i nie mógł spac. Teraz juz jest wszystko ok:confused: Ale śniadanie oczywiście nie zjadł:wściekła/y: Niby wygląda to na zęby ale sprawdałam i nic nie widac:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry