reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Co slychowac? Wszystkie poszly gotowac obiadki?:confused:
No, rzeczywiscie Paula- chyba nikt nie lubi niprzewidzianych wydatkow. I to az 500zl. :no::szok:
Elcia- no to fajnie, ze zakup udany, przynajmniej Twoje dziecko cieszy sie z zabawek, Oliwier jakos nie lubi...:baffled:
Pryzbela- ubaw? Zapanuje chaos na ziemi! :-D:-D:-D
Jutrzenka- gratulujemy zabkow. U nas dwojeczki tez ida. :tak::-) A 4 zabki to juz u nas sa.

reklama
oj paula wspolczuje...co innego wydac te 500 na ciuchy albo cos fajnego. nienawidze takich wydatkow...
STO LAT DLA KRZYSIA I OLIWKI :))
a ty alex najpierw do mnie sie wybierz !!
co tam jeszcze ?? hmm nie pamietammm bo jestem w ciaglym szoku popracowym heheh

Stefa jaką masz żyrafkę hehehehe... :-D:-D:-D fajna. A no kasę to rzeczywiście na co innego można było wydać... :sorry2: miała leżeć na koncie bo planujemy na wiosnę auto zmienić... :sorry2:

Przyzybelka ma suwaczek... Jakie zmiany... :-D

Ela cóż mam powiedzieć??? Ciągle hihihi, stosunkowo udane noce, dnie i poranki więc chyba masz @ z głowy :-D:-D:-D na jakiś czas.

Paula moj suwaczek narazie tylko zmodyfikowany, troche mi niunia urosla to fotke uaktualnilam:-) (a juz sie przerazilam, ze jakis chochlik sie wkradl, co wszystkich w blad wprowadzi i ze sie jakis nowy suwaczek pojawil, co narazie nieplanowane:))
A z tym "brojlerem" to faktycznie kiszka....ale zawsze musi cos wyskoczyc....szkoda tylko, ze zazwyczaj ma miejsce niespodziewany wyplyw, a nie przyplyw gotowki:baffled:
A ta zyrafa Stefy, to mi bardziej "żebre" przypomina:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry