reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Huraaaaa Marcel zjadł 50ml mleczka:-) Zawsze to coś:-) Śpi sobie teraz słodko, oby jak najdłużej:-)

Elcia czyli jutro po test smigasz??

Monia szpeniarskie te buciki:tak:

Viki zapomniałam rano Ci napisac, ze śniłaś mi się dzisiaj:-D:-D Byłaś siostrą mojego R, przyjechałaś do nas bo Cię zwolnili z pracy a pracowałaś jako pielęgniarka:laugh2::laugh2: No i na BB chwaliłam się, że Viki do mnie przyjechała:-D:laugh2: Heheh no i fajna z Ciebie babka:-D:tak:;-)

reklama
Viki zapomniałam rano Ci napisac, ze śniłaś mi się dzisiaj:-D:-D Byłaś siostrą mojego R, przyjechałaś do nas bo Cię zwolnili z pracy a pracowałaś jako pielęgniarka:laugh2::laugh2: No i na BB chwaliłam się, że Viki do mnie przyjechała:-D:laugh2: Heheh no i fajna z Ciebie babka:-D:tak:;-)

hehehe no fajna fajna:rofl2::rofl2:
dobrze ze nie napisałas ze to był jakiś koszmar:-p

witka dziewczynki :)
polozylam juz dzieckoo i siedzee ogladam wojewodzkiego...
moniczka ja nie przezywam szoku za wzgledu na powrot do pracy tylko do domu po pracy :) w zasadzie nie czuje zadnego dyskomfortu ze wzgledu ze pracuje. Gajutek wesolutki a to najwazniejsze :))
viki mi sie snilo ze napisalas do mnie wiadomosc na NK o zobowiazujacej tresci !!! a moze to nie byl sen ??
oj nie mam co pisac...chyba mam kryzys osobowosci heheh

reklama
stef niestety to nieuleczalne możesz z tym walczyć ale nie wiem nie wiem rokowania marne widzę w swojej szklanej kuli moim szklanym okiem twoja minę i nie rób takich min widzę cię pamiętaj:-D:-D:-D:-D

ps idę spać miłych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry