elcia12
Grudniowa mama Oliwii
witaski moje laski w sobotni raneczek
głowa mnie boli bo znowu nocka nie przespana ale lepiej było niz wczoraj i przewczoraj
własnie zaparzyłam kawke
chce któras?////????? zapraszam ciasteczka tez sa

Paula ja nie spie od 6,45 bo mała wyczula ze tatus ma dzis wolna sobote i nie chciała tracic czasu na spanie hihihihih a kaca nie mam no co ty po 1 piwku ????/

co tam jeszcze ?????hmmmmmm
a no mnie głowa boli ,niewyspana ale z humorkiem bo jaaaaaaaaade na zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakupu heheheeeeeee

ubłagałam T 

duzo mnie to kosztowało 

;-);-);-)
DOTKA jak tam po rozstaniu sie czujesz???????płaczesz ???? nie płacz niedługo mezus wruci i bedziesz haaapyy ja tez nie nawidze sie rostawac z T i nieprzyzwyczaiłam sie jeszcze do tego hihihihi usmiechu zycze buska

no a wy co robicie??????? hallllllloooooo!!!!
głowa mnie boli bo znowu nocka nie przespana ale lepiej było niz wczoraj i przewczoraj
własnie zaparzyłam kawke
chce któras?////????? zapraszam ciasteczka tez sa

Paula ja nie spie od 6,45 bo mała wyczula ze tatus ma dzis wolna sobote i nie chciała tracic czasu na spanie hihihihih a kaca nie mam no co ty po 1 piwku ????/

co tam jeszcze ?????hmmmmmm
a no mnie głowa boli ,niewyspana ale z humorkiem bo jaaaaaaaaade na zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakupu heheheeeeeee

ubłagałam T 

duzo mnie to kosztowało 

;-);-);-)DOTKA jak tam po rozstaniu sie czujesz???????płaczesz ???? nie płacz niedługo mezus wruci i bedziesz haaapyy ja tez nie nawidze sie rostawac z T i nieprzyzwyczaiłam sie jeszcze do tego hihihihi usmiechu zycze buska

no a wy co robicie??????? hallllllloooooo!!!!

Moi rodzice mieli i jak chciałam się położyc to zawsze musiałam na kocu bo kanapa była nieprzyjemnie zimna a jak było za ciepło to koszulka kleiła się do pleców