reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula wiemy wiemy ze nie lubisz, bo nie masz wyjscia ;-);-):-p:-p, pamietam ze Ci Stefcia wszywke zalatwiala ;-);-):-D:-D

Stefanka oddali Ci kase za ten zepsuty?? Niezle u nas to by sie nie zdarzylo bo by wparli ze to nasza wina (pewnie by uznali ze sama na nim lezalam :-D:-D)
A ten co dalam linka wydaje sie ze na dlugo posluzy, sama o nim myslalam na pocatku ale ze mialam 2 w domu to zrezygnowalam.

Monia to winko pycha, kupowalam je na imprezki

Chyba i ja uciekam, chlopaki spi to i ja ide

Ostatnia edycja:
Ja mam coś podobnego tylko firmy babymix i też można krzesełko z niego zrobić :tak:

Jutrzenka ciiiii wygadałaś tajemnicę :-D:-D:-D:-D:-D

Monia półsłodkie też może być... byleby sponiewierało hihihihi :-D:-D:-D:-D:-D żartuję

Stefanka super że kasę oddali. Aż niesamowite :szok:

jutrzenka to UK hehe łaski nie robia!! tylko mnie zapytala czy chce na cos zamienic czy na karte kase. a nawet paragonu nie mialam...
monia szukamm chociaz ciezko cos takiego fajnego a zarazem praktycznego znalezc.

jutrzenka hehe powiem ci ze w polsce wszystko jest tylko drogie czyli tylko miec kase !! a tu wielu rzczy nie ma hhehe np cichych odkurzaczyyy i nawet jak masz kasee too nic ci nie da :)

Stefanka- no brawo, w sedno trafilas, bo ja wlasnie takiego odkurzacza szukalam i bez sukcesow w tej kwestii...:dry:;-)A ze kase za wszystko oddaja, to prawda. I nawet nie trzeba czasem podac powodu, wystarczy ze sie powie, ze to Ci sie wlasciwie nie podoba...:tak:

reklama
Do góry