reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Nudy Nudy Nudy:baffled::baffled::baffled: Wstyd sie przyznac ale czekam aż moje dziecie pójdzie spac, wtedy ja będę mogła się zupełnie wyluzowac:-) ufffffff.
U nas tak wieje, że szok, no i siedzimy w domu cały dzień:-:)-:)-(

reklama
Fajnie, na prawde fajnie!:tak::tak::tak:. No to Ty sie tam zaaklimatyzuj, a ja bede przyjezdzala:-);-), ( prawdopodobnie dosc czesto) bo tu tez okropna pogoda:wściekła/y:
A ja w srode, ale nie ta, tylko 15-ego znow do Polandii jade. Yuuuppi!! Ciesze sie zawsze jak dziecko, jak moge do domku przyjechac.:-):-):-):-)

HEJ
Pablo dzis padł o 18.30...na szybko go kąpałam bo juz sie na podłodze pokładał hehehe

alex a ty skąd pochodzisz? no tzn do jakiego miasta lecisz w polandzie?

sylwia ale masz fajnie z tą ibizą..kurde też bym se tak poleciała ...echhh ....
no dobra ide robić damianowi kolacyjke. no i moze i ja dzis zjem...zrobiłam taką mniamniuśną sałatke ziemniaczaną....na zyczenie damiana ale chyba się skusze...
echh to odchudzanie jest do bani:zawstydzona/y:

No, Marcel właśnie mi usnął:-) Ale w wózku niestety:-( Ostatnio tak właśnie go usypiam, poddałam się:zawstydzona/y: Nie wiem czy to jakis kryzys ale któregoś dnia poprostu zbuntował się i za Chiny ludowe nie da się położyc w łóżeczku:wściekła/y: Stwiedziłam, że dam mu trochę czasu, może później zapomni, że nie lubi łóżeczka:-) A jeśli nie to trudno, nie on pierwszym dzieckiem usypianym w wózku:confused:

A ja na kolację zjem sobie mozarellę z pomidorami:-):-) Uwielbiam poprostu:tak:

reklama
Zgadza sie Sylwia- bardzo wiele dzieci wlasnie w ten sposob zasypia. Nie ma co na sile go ladowac do tego lozeczka, moze rzeczywiscie po jakims czasie zapomni....:dry:
Mozarella z pomidorami powiadasz...? Pychotka!:tak::tak::-)

Olivier jeszcze sie bawi, ale juz zaraz mu przyszykuje kapiel i spanko...

Do góry