• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z wlasnej woli idzie na wczesniejsza emryture ale nie wiem czemu czepai sie wszystkich, nie chce uczyc nowej dziewczyny ci bedzie robla jej robote, wlsciewie ja olewa i sie do niej przyp... o wszystko. Generalnie wszyscy mlodzi ja wkurzaja bo u nas sie stawia na mlodych a ona tego zniesc nie moze. Wogoe to myslala ze beda ja prosic zeby nie szla a oni sie nie przejmuja. Nawt nie powiedziala kiedy idzie, nikt nic nie wie. Miala isc najpier we wrzesniu, szefowie juz powiedzieli nowym ze przejjmujaa jej etap a one sobiw zmienila zdanie i nie odeszla. Teraz chyba idzie od stycznia lae nie mowi jeszcze tego nikomu wiec nie wiadomo.
I przez nia w calym dziale jej atmosfera zwalona a w pokoje naszym to sie prawie nie odzywa do nikogo tylko wykrzukuje bo ciagle ja cos albo ktos wkurza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czeeeeeść ;-)

Marcelku wielkie buziaki dla Ciebie 10 miesięczny chłopczyku!

Viki gratulacje dla chłopaków, ależ Cię musi duma rozpierac :-)

heh a moje dziecko od wczoraj rękami i nogami zapiera się przed spaniem :sorry2:
zgadnijcie kto dzisiaj padł pierwszy przy usypianiu Wiktorka - bo na pewno nie Wiktorek :rofl2:

reklama
nio
a najgorsze jest to ze jej sie wydaje ze to wszyscy sa zli a nie ona, i ona juz nie bedzie przymykac oka na to wszystko. kurde pracuje z nia juz 7 lat i byla w porzadku a teraz :no::no:
Ostatnio powiedziala ze pojdzie na 9 m-cy zwolnienia i zablokuje etat na zlosc :no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry