reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Najlepszego dla Antosia i Madzi :-):-)

My pozno dzis wstalismy, Olivierek dal pospac:szok::szok::szok::szok:, teraz to od godziny bajki oglada....i nawet nie pisnie, ze mama przy kompie :szok::szok::szok:, czyzby zmienialo mu sie na lepsze...:shocked2::shocked2:

helołłł

najlepszego dla solenizantów:tak:

achh u nas pablo ma dzien bez spania...kurcze wkladam go do lozeczka a on w ryk..a juz ledwo na oczy patrzy...i do tego tate wzywa na ratunek...

ojj
no a my za niedługo idziemy na spacer..tzn ja z pablem na spacer a damian do kościoła...
dobrze ze u nas piekna pogoda...zza okna lato normalnie...

elcia..usciskaj Oliwcie..bidulka....oby szybko przeszło

Buziaki dla Madzi i Antosia:-):-):-)

Magdalenka, Viki u mnie normalnie jest to samo:szok: Pada już na ryjek ale dalej walczy i nie chce spac:wściekła/y::wściekła/y: Ja nie wiem co z nim ostatnio:szok: Ogólenie jest super, grzeczny i wogóle ale jak przychodzi pora spania to jest koszmar:wściekła/y:
Tyle dobrze, ze jak juz zaśnie i spi razem z nami to nie budzi się do rana:sorry2:

Elcia przesyłamy specjalnie buziaki dla chorutkiej Oliwii:-)

hej!!!:-)

na poczatku wielkie buziaki dla Marcela, Madzi i Antosia:-):-):-):-):-)

Elcia ucałuj Oliwkę:tak:

U nas znowu słoneczny dzień, tak więc za chwilę uciekamy na dwór...złapać troszkę świeżego powietrza:-)Wczoraj było tak ślicznie, taka prawdziwa polska jesień-pół dnia spedzilismy na spacerkach....jakoś nie mogłam sie nacieszyć taką pogodą....heheh....

A moja gaduła wymyśla jakieś nowe słowa i cały czas nawija...słodkości moje!

Dziewczyny wspołczuje z tym spaniem....kurde oby to na mojego nie przeszło....Krzysio ładnie zasypia i w ciągu dnia też, ostatnio z 2 zrobiły się 3 drzemki....nie wiem potrzebuje więcej snu?....no ale niech śpi chłopak na zdrowie!

Miłej rodzinnej niedzieli:-)
papa

Ach, u nas tez fajna pogoda:-):-):-)
Byliśmy z Marcelkiem na spacerze i przed samym domem zasnął więc zostawiłam go na ogrodzie i tak słodko sobie spi:-) Słoneczko świeci, wiatru nie ma, super:-)

Hej Cioteczki:):):)

Gorące Buziaki dla Marcelka, Madzi i Antosia:):):)

Szybkiego powrotu do zdrówka dla biedaczków chorowitków:-)

A my znamy już przyczynę wieczornego niejedzenia mojego synka ...
PIĘKNE BIELUTKIE DOLNE JEDYNECZKI!!!!!!:happy2:
Jedna jest już przebita i tak cudnie dzwoni o szklankę, a druga lada chwila się całkiem przebije bo już ją dobrze widać!
A kapnęłam się dziś rano ... bo dziś
mój maluszek już zupełnie nic nie chciał jeść i zajrzałam mu do pyszczka (choć strasznie się opierał bo go biedaczka bolało).
WRESZCIE!!!! Ależ się cieszę !!!!!:happy2::happy2::happy2:

Miłego niedzielnego popołudnia:)

reklama
Do góry