• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiktorku gratuluję ząbeczków! To co, dasz mamie w końcu odetchnąć ;-)

a u nas popołudniowa biegunka :-(
rano kupki śliczne a następne już wodniste i zielonkawe. A dziś to taka była że Wiktorkowi jajuszka wypiekła :-(
Wyślę w środę chłopakó do lekarza, boje sie, że to jakies uczulenie :-(:dry:

reklama
Wiktorku od Moni gratki za pierwszego ząbka:-):-):-)

Witorku od Magdalenki mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja i kupki wrócą do normy szybciutko:-)

Moje dziecko zaczęło bac się kąpieli:szok::szok: Dzisiaj to nawet tata wlazł z nim do wanny, żeby go jakoś oswoic. Niby pomogło bo nie płakał, ale miał troszkę skwaszoną minkę:-(

Witam

Zdrowka zycze dla Oliwki i Wiktorka

Monia gratulacje, moze apetyt wroci

Buzka dla Magdusi i Antosia

U nas tez super pogoda byla, bylismy na spacerku.

Co robicie?? Ja ogladam Taniec z gwiazdami

hej

monia gratki dla wiktora!!!
magda, oby wiktorkowi przeszło..kurcze duzo dzieciaków ostatnio ma problemy z biegunkami..u mnie na osiedlu non stop słysze ze dzieci są chore...
magda a tak zmieniając temat byłas w PRL - U???? to ponoc nowa knajpka z dicho w Gliwicach, boczna ul. zwyciestwa za Ikarem.
ponoc jest fajnie, fajny klimat, muza lat 80/90 mały parkiecik, skórzane boksy i srednia wieku 28/30 tak ze ponoc na serio fajniusio:tak:
ja nie oglądam tańca z gwizadami..denerwuje mnie juz ten program..kiedys oglądałam..za to teraz czekam na serialik na Tvn i strasznie go lubie:tak:"teraz albo nigdy"

no i ubolewam ze juz weekend minął i znow zacznie sie wstawanie poranne i ubieranie pabla zeby zawieźć damiana do szkoły...jejku jak ja tego nie lubie..do tego pablo nie cierpi sie ubierać...

dobra mykam na film

Hej :-)
A moje dziecko zrobilo dzis poraz pierwszy pa pa! :szok::tak::-):-):-) Wiem, ze Wasze juz dawno robia, ale Olivierek jeszcze nigdy i dzis kiedy szlismy sie kapac zrobil tacie pa pa. Yuupiii!! :-):-)

Duzo zdrowka chorowitkom. Teraz rzeczywiscie cos sie dzieje, ze wszystkie dzieciaczki choruja, albo maja jakies rotawirusy, i to nie tylko w Polsce, tu tez...:no::sorry2:

reklama
Dzień dobry Kobietki!!!:-):-):-)

My już nie śpimy od godziny... :-p oglądamy teletubisie-hipnoza po prostu :-D:-D:-D żadnej innej bajki tak nie ogląda. Tylko muszę się rozejrzeć za innymi odcinkami bo mamy tylko jedną płytę :-D wczoraj pierwszy raz jej puściłam to godzinę bez ruchu siedziała :tak::-)

Monia gratulacje dla Wiktorka-zębolka :-D
Madzia oby szybko minęło.:tak: Biedne małe brzuszki :-(
Viki chyba mało które dziecko lubi się ubierać w te paskudne ciuchy. Ja nie lubię być opatulona a co dopiero taki maluch... U nas awantura za każdym razem...
Sylwia mówisz że Marcel kąpieli się boi? U nas kąpiel ok ale Julka panicznie boi się odkurzacza... tak biedna płacze...:-( nie wiem czemu. Z dnia na dzień jej się tak zrobiło :-( ani jej nigdy nie straszyliśmy, jeszcze niedawno sama zasówała za odkurzaczem a teraz... muszą być dwie osoby jedna sprząta a druga zabawia i odwraca uwagę.. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry