• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga może jakoś zwrócić jej uwagę, żeby chociaż sprzątała po sobie?? Kurcze jak bym o moim bracie czytała :baffled: Proponuję też jak u niej będziecie poroznosić tak niby nieświadomie brudne talerze po całym domu i zrobienie jej też niby nieświadomie małego bałaganu ;-):-) Pewnie na niewiele się zda, ale za to będziesz miała satysfakcję ;-):-p

reklama
kasia- Niestety ja bardzo bardzo rzadko u niej bywam. Ostatni raz byłam w czerwcu. Ale kiedyś się wybiore w niedzielę na obiad.:-)
:-D i trochę narozrabiamy z Łukaszem:cool2:.

Hello

Buziaczki dla Jasia.

A przy okazcji co tam u Daszki??? Dawno jej nie bylo, pamietam ze jechala na wakacje gdzies i miala sie odezwac jak wroci. Nic nie wiecie??

Asiacur kurde biedny tej Twoj maluszek, moze jakies badania z krwii i moczu mu porob.

Elcia co u lekarza?, zdrowka zycze

Weroniczka jak Tadzio??

Dotka :-D:-D:-D

Aga wspolczuje, moze pogadaj z siostra i moze da sie przekonac.

Zdrowka dla wszystkich maluchow i zabkow dla cierpiacych i sliniacych sie grudniaczkow.

A przy okazji, czy Waszym maluchom tez tak slina leci z buzi. Moj jak ma smoczka to musze mu sliniak zakladac bo ma pol bluzki mokre bo mu ciurkiem slina leci.

A ja zaraz do fryzjera ide :tak::tak::tak::-):-):-):-)

R pojechal pomoc swojemu ojcu ubijac dach (tescie buduja sobie dom bo w bloku mieszkaja ale maja dosc i sie na stare lata za budowe wzieli :tak::tak::tak:). A Kubus z tesciowa zostal, pierwszy raz bo zawsze z nami jezdzi wszedzie i nigdy go nie podrzucalismy. Ciekawe jak to bedzie, :-D:-D:-D

hejka my juz po lekarzu
a wiec ta krew w kupce to od tej biegunki a ze ona sie jeszcze nie skonczyła a raczej raz jest a dwa nie to przepisała antybiotyk nifuroksazyd i podawac 5-7 dni i lakcid
ufffff ulrzyło mi ze to tak sie skonczyło
buziolki za troske laseczki

Czesc:-)
U nas tez piekne sloneczko, wiec tez nas nie bylo w domciu.:-)

Elcia- to dobrze, ze to nie az tak grozne. Kamien z serca....:tak:
Dota- :-D:-D:-D:-D dobre....:-D:-D:-D
Asia- duzo zdrowka dla malego:tak:

Co porabiacie?
Olivierasek przycial komara, wiec za obiad sie zabieram....zajrze pozniej....:tak:

Ale puchy :szok::szok::szok:

Elcia super wiesci

Alex ja niedawno wrocilam od fryzjera wzielam prysznic ide zaraz kapac malego i do wyrka :-D:-D:-D

A to moj nowy kolorek i obcięcie (o wdziecznej nazwie NA BOBA :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Jutrzenka, kolorek i fryzurka SUPER! (i normalnie na tych zdjeciach jakbym moja siostre widziala:-))
Elcia, no to niech Oliwcia juz zdrowieje, zeby sie mamusia nie musiala martwic!
A co z Tadziem?! Normalnie szok, ze nawet takie cholerstwo musi sie do maluszka przyplatac!
A w ogole cos tu puchy ostatnio...Czyzby wiekszosc sie cichaczem Sylwii do walizek zapakowala i sie teraz na Ibizie opala???????:-):-):-) A swoja droga, fajnie jej:-)
I wszystkim miego wieczorka zycze! U nas jeszcze srodek dnia i sie na spacerek wybieramy, bo choc wietrznie, to piekne sloneczko swieci;)

elcia kurujcie sie w takim razie. dobrze ze to nic gorszego.

jutrzenka super fryzurka...
kal aga - no nie zazdroszcze...ale zycze milego rozrabiania jak pojedziecie do niej hehe

dota no niezłe z tym hydraulikiem hihihih

a ja przez moją diete chyba mam mega agresor..dzis 4 dzien i chyba kryzysowy bo glodna chodze od rana....kurde mam nadzieje ze wytrzymam ...........

reklama
Rzeczywiscie pustki na watku. Nie ma dwoch mamusiek na S ( Stefanka i Sylwia) i watek podupada ;-):-p:-)

Jutrzenka- bardzo fajnie :tak:. Sama sie zastanawiam, czy nie obciac do tej dlugosci, bo bardzo mi sie taka fryzurka podoba. Pojade do PL, to zobacze...

Viki- duzo wytrwalosci zatem....:rolleyes2::rolleyes2::-)

U nas nudy. W tv nic nie ma, wiec latam po necie....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry