reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha twój post o zgadze ma nr 2 tys :-)
grzechotka neli wychodzą wszystkie czworki na raz :dry: juz myślalam ze tylko ona tak szaleje z tymi zębolami :-D

dziecko w końcu zasnęło :dry: dziś musze zrobic te wlosy :happy2:
P. ma jutro wolne :-( nienawidze jak on jest w domu bo mi tylko psuje dzień :dry: no ale zapowiedział, że zamierza wysprzątać auto i garaż więc nie jest żle :-)

miłej nocki kobitki :cool2:

reklama
Paula no co Ty??? Juleczka szczuplutka.... i taaaaaka zdolna:tak::tak::tak:

Grzechotka wow! co ty Kubusiowi dajesz,ze ma tyle zabków:-)gratulacje:-)

No i mam wiadomośc od Aneczki, bedzie z chłopcami na 100%....Ale nam się zrobił zlot...heheh:tak::-)

A wiecie w 5 10 15 są przeceny 70% i to wszystko jest przecenione....:tak:
Idę na piwko....pa:-)

Hej

Kuba spi od 20 a ja siedze i pije winko z mrozonymi owocami :tak::tak:

Paula to ile zabkow ma Julka 3 czy 4 :-p:-p:-p

Grzechtoka 10 zebow, wow moj idol normalnie

Kasia :-D:-D

A ja z ciuszkami to roznie. Czesc ubranek typu spiochy body mamy po R brata corci. Teraz juz mniej bo ona ma sukienki i takie babskie ciuszki ale takie mniejsze to duzo mielismy. Poza tym takie ciuszki wyjsciowe to kupuje na wyorzedazach w Smyku, 5-10-15, Reserved i innych. A body kupuje czasami w Carrefourze te co pisze Grzechotka , po 25 za 4 sztuki ale sa naprawde fajne, moje ulubione body, mialam we wszystkich rozmiarach. A i mam jeszcze troszke rzeczy po siostry synach tylko ze to takie po domu bo sprzed dobrych kilku lat i juz nie takie fajowe jak teraz sa w sklepach.

Viki o adopcji tez myslalam to i duzo zwlaszcza ze poronilam 2 ciaze. I nie wiem czy jakby juz 2 nie mogla miec to bym sie moze zdecydowala. Moj R jest bardzi na tak.

U nas ciuszki rzeczywiscie sa o niebo tansze w porownaniu z Polska, dlatego zakupy w nawet najlepszych sklepach to wydatek na prawde groszowy....:tak::tak::tak:. A gdy sa wyprzedaze to juz w ogole...:shocked2::tak::tak::tak:

No gratki dla grzechotkowego Kubulka!! Wow, 10 zeboli!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

A widze ze tu sie raczycie piwkami i winkami..? Dobrze Wam.... fiu fiu. A moze ja tez bym cos malego wypila...?:confused::dry:

Kasia zgaga powiadasz????:-D:-D:-D:-D To który lipiec????

Dota czy mogłabys juz mnie nie drażnic tym Waszym spotkaniem?:confused: Zazdroszczę Wam ze hej, tym bardziej, że do Alfy to na piechotkę mogłabym pójsc jakbym była w Gdańsku:-(:-(:-(

Anula witaj:-):-)

Paula gratulacje dla biegającej Julki

Dla zębatego Kubusia również:tak: U nas tak jak trzy miesiące temu wyszły dwa tak cisza na horyzoncie:confused::sorry2: Aż się boję jak on będzie to przechodził skoro taka długa przerwa:-(

Diankus z Ciebie niezła agentka jest:-D:-D:-D zawsze mnie Twoje posty rozśmieszają:-D:-D

Paula...no nie do końca zaktualizowany ząbkowy suwaczek...zerknij dobrze ;-)
Kubuś Gratki - 10 ząbków to już coś!
Julka zdolna bestio!
Kacha no moze bez zgagi ale do lipca :-D
A my amy prawie wszystkie ciuszki ze spadku, i garstkę z prezentów. Więc nie musze latać i kupować. Bo ja niecierpię robić jakichkolwiek zakupów!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry