reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej hej hej!!!! jesteście dzień doberek!!!!

chyba muszę się leczyć.... ;) przyjechaliśmy do dziadków i......już siedzę przed klawiaturą ;) czy to już choroba????:szok::szok::szok::szok::-D
ostatnio tyle się działo...dopiero mogę się teraz z Wami podzielić super wieścią-
Kubuś ma dwa nowe ząbki!!!!!! na górze i na dole po prawej stronie. :tak: choć takie miniaturki ale są!!!! i ostatnio sam zasypiał-tzn,bez mamy (tata miał pole do popisu ;) ale musze mu medal dać bo mu się udało!!!!!!:tak::tak: i wstyd się:tak: przyznać że mój mężuś ma więcej cierpliwości niż ja!!!!jakoś dzielnie znosił już któreś z kolei podnoszenia Kubusia i płacz:tak:
pomału przygotowujemy się do urodzinek-robię listę potraw.żeby mieć już tak wszystko poukładane.

grzechotko-jestem z Lidzbarka (tak po prostu -to jest sam Lidzbark.koło Działdowa) nie ten Warmiński. co do Twojego Kubulka to widzę że tak jak Mój Kubuś wcina jedzonko.najpierw jest taki czyściutki a potem....:-D widzę że te nasze chłopaki maja dużo wspólnego!!!!
Paula- z miłą chęcią bym wpadała częsciej UWIERZ!!!! ale z tym chol...internetem na razie nic nie przyśpieszę:-(:-(:-(:-(.
Asia cur-gratulujemy pierwszego ząbalka.:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Noc jako tako minęła, była pobudka o 2:15, bo Młody wrócił do głupiego nawyku napychania brzucha w nocy (w dzień nie chce jeść, a w nocy tak:eek:). Nakarmiłam go i jeszcze gdzieś do 3:30 się bawił w łóżeczku, ale nie krzyczał. Zresztą wsadziłam sobie stopery do uszu, bo przy Młodego zabawie i T. chrapaniu za cholerę bym nie usnęła ;-):-p
Elcia to chyba jakiś taki dołowaty okres jest, mogłaby już wiosna być ;-)Ty się nie dołuj tylko na spotkanie się szykuj :-)
Kasiamaj gratki dlam Kubusia za nowe ząbki :tak: My cały czas szczerbaci :-p

hej dziewczynki

no wreszcie ładny dzionek się zaczął słoneczko świeci ładnie tylko pewnie zimno ale jeszcze nie wiem trzeba iśc z małym na spacerek

ja juz całkiem dobrze sie mam leki pięknie działają i już zdrowa jestem praktycznie a do czwartku to jak młoda łania będę tu informacja do ciebie Viki bo mam nadziję że mnie odwiedzisz z Pawełkiem :-D:-D

u nas nie ma problemów z myciem zebów od urodzenia praktycznie Kuba miał myte najpierw dziąsła [potem ząbki na pocvzątku myłam gazikiem ale potem kupiłam gryzaki i trochę sam gryzł trochę ja mu myłam a teraz mamy szczoteczke Jordan taka dla maluszków z dziurką na paluszki żeby mógł ja dobrze chwycić zawsze w kapieli myjemy zeby i on jak już widzi szczoteczke to otwiera busie i wystawia zeby heheh żeby mu umyć

gratulacje dla Kuby za dwa nowe zabki

WITAM!!!!
Przede wszystkim dziękujemy za życzonka:tak:
A ja wczoraj umierałam już nie pamiętam kiedy było tak ostatnio przy kacu:zawstydzona/y:
A mój maluch śpi od trzech dni raz w południe i idze spać koło 20 i śpi do 8:tak:
Z szczoteczką też był problem i nie naciskałam a teraz sam sobie bierze ja się kąpie i szoruje:tak::-D
PAULA gratki dla JULKI:tak:
ALEX gratki dla OLIWIERKA :tak:
KASIAMAJ gratki dla KUBUSIA:tak:
A pogoda nawet ciepło ale słoneczka nie ma...
Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:
KASIA to super że możesz już chociaż troszkę pospać może teraz będzie tylko lepiej:tak:
I co jeszcze zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y::-(
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!

reklama
Witam się i ja!!!

Elcia nie smuć tutaj tylko wracaj do nas jak za dawnych dobrych czasów!!! :-):-):-)
A sporo pracy teraz masz? Pewnie świąteczno-sylwestrowe kreacje tworzysz...
I pokaż nam płaszczyk :tak::tak::-):-):-)
Alex GRATKI DLA OLIŚKA!!!
Kasiamaj fajnie że pokazały się nowe zębolki!!! :-);-):tak:
Grzechotka zdrówka dla Ciebie :tak::-)

Mała śpi a zupka się gotuje. Idę wstawić jajka. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry