reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasiamaj - to do zobaczenia:tak::tak::tak::tak:
A ja już w domciu:-), mały jeszcze śpi:-), M. gdzieś pojechał:sorry:, a ja naprawiam to co mi wczoraj popsuł w kompie:crazy::wściekła/y:, tak go ciekawość zżerała że powciskał nie to co trzeba:crazy:. Ale jest już ok:tak::tak:.

Hejka!
Wpadam do was zeby sie w pewnym sensie pozegac:baffled: bardzo lubie z wami gadac ale jakos naprawde nie mam tyle czasu ,zeby wpadac codziennie i czytac co sie na biezaco u was wszystkich dzieje:no:
W dzien spedzam czas na "obowiazkach domowych"i brykaniu z maluchami(Witek nie spi w dzien i nie daje mi chwili wolnego) a wieczorami dziele sie z mezem kompem wiec czasu troche malo na nadrobienie wszystkiego.
Mimo tego mam nadzieje ,ze nie wykluczycie mnie calkiem i bede mogla czasem wpasc wieczorkiem i pogadac o tym o czym piszecie w damej chwili:sorry:
No a z watku zamknietego mozecie mnie wykluczyc bo nie ma sensu zebym sie tam udzielala jak nie jestem z wami ciagle, nie wszystkie dziewczyny z zamknietego znam na tyle zebym czula sie upowazniona do czytania o ich problemach.Naprawde sie nie obraze:no:;-)
Prosze o lagodny wymiar kary;-) odpiszcie co wy na to

Aneczka mysle że tymczasowo nie ma potrzeby zabierania ci dostępu do zamkniętego tak jak juz tam było pisane określamy jakis czas nie udzielania sioę całkowitego a myślę że ty jednak choć rzadko udziela się będziesz :-D

My juz po miescie. Nic wlasciwie takiego waznego nie mialam do zalatwienia, tylko wywolac fotki dla mamy mojej, bo prosila, no i jeszcze koncze robienie paczki swiatecznej do Polski. :tak:
Co do bikini, to tylko na ebayu fajne widzialam, wiec moze sie zdecyduje....

Sylwia- no to swietnie, ze wszystko gra i maly tancerz ( rka) prawidlowo sie rozwija, super! :tak::-)

:wściekła/y: wcięło mi posta!!!

Dziękuję za życzonka!!! Kochane jesteście!!! :-):-):-)

Sylwuś GRATULUJĘ!!!

Grzechotka jemu powinni zrobić to samo!!! Biedne dziecko... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kretyn i tyle. Brrr...

reklama
myślałam że sobie trochę z wami posiedzę , ale M. ma silną potrzebę grania i wygania mnie od kompa:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak więc miłej nocki życzę:tak::tak::tak::tak:
aneczko- mimo wszystko jak już będziesz miła chwilę to napisz co tam u ciebie i u Madzi:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry