reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja wlasnie wrocilam z basenu :-):-) niby przeplynelam tyle co zwykle, ale czuje sie tak padnieta ze szok :zawstydzona/y: ale ale, na malym basenie byla mama z taka malutka dziewczynka, okolo roczku. super - mala sie tak cieszyla!! tez bede ze swoim chodzic :-):-)
we wtorek mam usg i mierzenie malucha, juz sie nie moge doczekac!! chociaz ostatnio tak sie rozbrykal, ze chyba wszystko w porzadku.
milego likendu :-D:-D

czesc

ale pustki tu sie zrobiły...normalnie szok
ja zaraz jade do obi bo dostałam w prezencie kilka kwiatkow no i musze zakupic ziemię i doniczki.
jak mieszkałam w zabrzu mialam tam niezłą hodowle ale do tej pory jakos nie udalo mi sie tego przewiezc. tym bardziej ze mam tam kilka kwiatkow dosc duzych i nie weszły by do samochodu osobowego...no ale wynajęłam to mieszkanie koledze i on solidnie opiekuje sie moimi roślinkami, no a tu w łodzi musze stworzyc nową dżunglę:)

buziaki i milego popoludnia

witam sie w niedzielny poranek

jejku dziewczyny gdzie was wczoraj wywiało????nikt tu nie zagląda czy co????

my juz po obiadku. wlasnie dostałam info od mojej koleżanki z zabrza ze o 11 urodzila druga córe:-) porod ponoc super i nie nacinali jej:) ale fakt...dodała ze gdyby nie jej mąz nie dałaby rady:confused:

viki31 gratulacje dla koleżanki :)

Ja mam ciągle dylemat jeśli chodzi o porod rodzinny:/
sama nie wiem-raz bardzo bym chciała,zaraz potem sama nie wiem...
Tatuś dzidzi bardzo chce i co tu robić

powiem wam , że facet potrafi duzo pomoc przy porodzie, przynajmniej ja tak twierdze biorąc pod uwage moj pierwszy poród. tak ze teraz tez nastawiamy się na rodzinny i zastanawiam się tez nad porodem w wodzie...ale sama nie wiem czy to dobry pomysl;-)

reklama
Ja obawiam się trochę z tego względu,że dla mnie to pierwszy dzidziuś i sama jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało -tak naprawdę:zawstydzona/y:

Z drugiej strony-kilka moich koleżanek mówiło,że jak jest przy Tobie ktoś bliski to traktują człowieka troszkę inaczej(czyt:LEPIEJ):-)

Do góry