reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć.

A u nas dzieciaczki wstały po 6 i Tadeuszek już zdążyła zaliczyć poranne spanie:tak::tak::tak:
My dziś do teściowej na obiad zmykamy. ALe mi się nie chce bo mnie boli głowa jak nie wiem co. Właśnie sobie piję herbatkę rozgrzewającą i może coś pomoże.

Viki je bym do Ciebie chętnie przyjechała bo mam dość ciągłego kursowania między domem teściowej, rodziców i moim. Chciałabym choć na chwilkę wpaść w odwiedziny do kogoś innego:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzień dobry w sobotę:)

Słonko świeci więc i my wyruszamy w świat!
Humor jaki taki;-) ... za to dziecko jest dla mnie łaskawe bo po pobudce na mleczko o 7 poszliśmy dalej spać prawie do 10:szok::happy:

No nic .... MIŁEGO DNIA:)

hihih Viki a no ten twoj Valdi..... hihihih taki smieszny i zabawny i zwariowany hihihihale bylo fajnie hihihi balowalismy do rana :)hmmm fajnie byloby tak w realu :)
a ja mam lenia ale lece odkurzyc i mała lulu pojdzie

Hej!
Normalnie chyba oszaleję z tym moim księciuniem. Chodzi dziś i wyje cały dzień. Jest taki niedobry, że nie wyrabiam z nim. Nawet moja mama i teściowa to zauważyły, że jest diabłem podszyty. Nie usiedzi 5 min. Ciągle w biegu, broi, książeczki podarte na strzępy, kuchnię nauczył się włączać, książki z regałów wyrzuca, ubrania rozwleka po całym mieszkaniu. Normalnie nie wiem już co robić. Czasem dostaję na niego takiego nerwa, że szok. Ja się chyba na matkę nie nadaję. :-(:-(:-(
Dziś chodzi ksiądz po kolędzie, to może diabła z niego wygoni, ale wątpię w cud.
Elcia, Ty to masz sny...:-)
Dota, to mówisz, że sami faceci, albo 97 letnie laski;-);-)
Monia, mój też nie przesypia całych nocy, budzi się 5-6. W dzień tylko jedna drzemka.
Aga, nie sprzątaj. Zrób sobie dzień dziecka.
Kata, udanego randez-vous ze ścierą.
Kasiamaj chyba ty mówiłaś o tej emulsji unibasis, no nie? Faktycznie, jest super. Filip miał takie paskudne alergiczne plamy na polikach (teściowa go napasła ciastkami ze sklepu) i kupiłam tę maść. Faktycznie jest super. Po dwóch posmarowaniach widocznie mu to zbladło.
Filip już wchodzi na najwyższe łóżko, a po nim na stół:szok::szok::szok:Ja oszaleję.
Czy wasze maluchy tez takie rozrabiaki?

Hej sobotnio:-)
Elcia- wstydz sie!! Viki, czy Ty to slyszysz, ze ona by tak chciala w realu...? :-D:-D
Asia- oj rozrabiaja, rozrabiaja...:tak::tak::tak: Moja bielizna tez lata po calym pokoju, z reszta wszystko lata....:tak::sorry2:
Dota- cos mi sie wydaje, ze mezus chyba Ci bajerzy, co...? :-p;-):-D:-D
Monia- no to super, ze sie wyspalas...:tak:
Aga- u mnie zazwyczaj to samo, jak maly widzi, ze przytulam tate, to leci jak oparzony, zeby sie miedzy nas wcisnac....:-D zazdrosnik maly....

A my dzis do miasta po jakies zakupki, a tak to tyle, nuda.....

Asia wszystkie maluchy to takie małe łobuziaki:tak:a Ty sie nie przejmuj jestes super mamusią:tak::tak: jest u Ciebie tesciowa to moze sobie gdzieś wyjdz dzisiaj....chociazby jakies zakupy....coś co pozwoli Ci na chwilke oderwac się od domu...

Alex taka z Was latajaca rodzinka....wszystko lata,Wy latacie...fruuuuuuuu:-D

witam w ten slonczny i mrozny zimowy poranek :-)

U mnike rano bylo -15 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jak ja mam tego dosc, nie znosze zimy i tego calego ogzewania domu i tych cholernych kosztow ktore nawet do 1000 m-cznie dochodza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ja chce wiosnyyyyyyyyy.

Dotka przyjezdzaj i zabieraj caly nasz snieg :angry::angry::angry:, jest go pelno :angry::angry::angry:. Ale Wam dobrze tam na polnocy, i morze macie i sniegu nie macie, a tu u nas ciagle zima :no::no:

I do tego Kuba kaszle bidulek jeden :no::no:

Ojj Elcia a Stefanka mowi ze to niby ja lubie obcych :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Monia moj tez spi z reguly raz w dzien ale noce przesypia.

Asia pewnie Filipek ma etap taki, jak kiedys Olis co szalal cale nocy, mozei jemu przejdzie :tak::-)

Kwaituszek brawo, to nei takie trudno :tak::tak:

na ten moment to na tyle bo musze leciec do sklepu bo cos na jutro na obiadek bo jak Kuba wstanie bedziemy z R sprzatac :szok::szok:, sama niewierze ze to pisze, to jego slowa :szok::szok::szok:

reklama
Ale fajne foteczki:tak:widze, ze siostra mieszka na koncu świata...dobrze,ze słupy elektryczne dochodzą....:-pTo Ty nie wiesz o jakie sprzatanie R chodzi???? hehehe.....trzeba tu i tam przewietrzyć:-p:-p:rofl2:

Mój Mufinek zasnął.....cisza w domu...ciiiiiiszaaaaa:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry