Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jutrzenko to ja zostaje w temacie...
jesli ktos nie wykazał /nie miał dochodu przez cały rok oddaje pit 0 czy nie trzeba w tym wypadku nic oddawac?

.
.
)
. Po prostu mozesz odzyskac tyle podatku ile zaplacilas i nic wiecej niestety 
A moze potrzebujesz zelaza...
Ja tez taka przemeczona chodzilam, padnieta bylam zaraz po wstaniu z lozka i sie okazalo, ze mam malo zelaza, musialam miec tabletki.... moze warto to sprawdzic.....

:-)Viki a nie lepiej abyś się z mężem rozliczała tak jak ja wtedy będziesz miała troszkę dodatkowego grosza
nie bardzo ruzmiem pytanie, jesli ktos nie mial dochodu to sie nie rozlicza wcale, a jesli jest malzonkiem to sie rozliczaja razem i wtedy daja PIT-O.
Np jak u Ciebie jak sie razem z V odliczysz to bedziecie miec zwrot kwoty wolnej bo ty nie pracujesz plus odliczenie na 2 dzieci. Mysle ze V ma spory podatek wiec spoko 2 odliczycie.
Jak zle zrozumialam pytanie to sorry, ja z rana niekapiczna ;-);-), ewentualnie pytaj jeszcze, jak bede wiedziala to odpowiem (ps ja pracuje w egzekucji i podatki wogole mnie nie dotycza ale jakby co nie bede wiedziala to podpytam![]()
Alex nie wiem jakich używasz pieluch ale w tesco są pampersy w paczkach po 58szt. Jak weźmiesz dwie to płacisz 12Ł, czyli masz 116 szt za 12Ł. Taniocha, coooooo;-)
A reszcie mówię DZIEŃ DOBRY:-)
:-)Viki a tu kurcze inna bajka, jak on za granica zatrudniony. I nigdy nic nie skladasz tak?? To pewnie nie odliczysz