reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga, monitor kupiłam.Ale chyba zbyt pochopnie podjęłam decyzję, niestety. Łukaszek jaki zasmucony, że popsuł autko:-)Ślicznie wygląda.

reklama
Kata-ja mam ten makaron!!!!!:tak::tak::tak:
tylko u mamy zostawiłam bo u siebie nie mam okna takiego żeby to zawiesić-bo moja jest taka do parapetu-a u siebie nie mam po prostu takich okien :-(-co do prania to pierze się fajnie-ja wrzucałam do pralki i ok było! mam dwie jedną właśnie taką całą makaronową a drugą taką zę przez środek przebiega wzorek więc makaron jest tylko od góry i potem na dole.-jak bedę u mamy to mogę fotkę zrobić to sobie zobaczysz!:tak:-mam kolor j.niebieski.
u moich rodziców w miejscowości jest taki zakład z firanami-niemiecki-SE-DA
się zwą-
Tekstylia hotelowe - SE-DA
oni robią cuda!!!!!-można u nich zakupić na co się ma tylko ochotę!!!-i o czym się pomyśli.szyją na miarę -wszystko-narzuty na łózka,firany wsio!!!!
mają też sklepik taki przyzakładowy-można u nich kupić różne skrawki materiałów i samemu coś pokombinować.
mają też firany i materiały na metry.

Asia-nie wiem czy zadziała-ale może innym razem się ktoś zastanowi???-może?

dzięki za miłe słowa!!!!!

hello

kurde przez dwa dni nie mialam internetu :no::no::no: szlak mnie trafi przez tych makaronow im wiecznie potrzeba czasu zeby cos naprawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dalej nie naprawili teraz mam tylko internet GPRS i chodzi jak sam chce szlak by to trafil :angry::angry::angry:

musze teraz nadrobic ponad 30 stron wiec nie wiem ile mi to zajmie :eek::eek::eek:

u nas juz lepiej Zaki nie ma juz temperatury, ale za to po antybiotyku ma biegunke ale bylismy dzis na kontroli u lekarza i dostal zywe kultury bakterii zeby mu sie poprawilo, po raz pierwszy bylam u nowej pediatry tu gdzie sie przenieslismy i musze przyznaz ze moze nie byla jakas pani co by nie wiem jak z dzieckiem rozmawiala ale zaskoczyla mnie swoja profesiolanloscia (dala malemu skierowanie do okulisty i kardiologa ale tylko na kontrole nie dlatego ze cos wykryla u niego) do tego on ma skore na udach bardzo sucha i ta poprzednia pani doktor powiedziala mi ze samo przejdzie a ona od razu powiedziala mi ze cos innego trzeba do kompieli, ogolnie jestem zadowolona z wizyty

teraz ide nadrabiac strony coscie naprodukowaly mam nadzieje ze dam rade nadrobic wszystko :rofl2::rofl2::rofl2:

kal.aga dobre z tymi skarpetkami hhehe wlasnie asiu przemysl to heheh
kasia maj a co ty taka cicha dzis ??
ewedja nadrabiajjj

reklama
Do góry