jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
milego dnia dla wszystkich 
Aga mojej 3 dniowej nieobecnosci tez nikt nie zauwazyl

:-
-
-(

Aga mojej 3 dniowej nieobecnosci tez nikt nie zauwazyl

:-Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

:-
To, że ktoś czegoś nie napisał to nie znaczy, że o tym nie myślał
;-)

. Nawet jednego pana wziął za rękę i chciał żeby ten z nim spacerował

Zafascynowany był ilością samochodów i krzyczał ciągle brummm brummm. Naokładał palmą jedną moją koleżankę, która tez była z dzieckiem

ale mi było wstyd. Ale jak na pierwszy raz nie było tak źle. Fajnie że mam takie żywe i zainteresowane otoczeniem dziecko.
.

:-)
na główny posiłek muszę wracać do domu ;-)
szukaj przy słodkiej drobnicy ;-)
ile tam wstęp teraz kosztuje?
inne dzieci się grzecznie bawiły w miejscu, stały, spały lub siedziały w wózkach a mój paszczak ciekał dookoła
no cóż poradzić? taki temperament ;-) palemkę jej dałam to wyrzuciła, dziewczynce chciała zabrać wózek z lalką, chłopczykowi soczek, właziła po schodach na czworaka w białych rajstopkach i sukience
no mówię wam czort nie dziewczyna
nawet musiała stanąć obok chłopca, który zemdlał w kościele i go cucili na dworze
taką mam ciekawską istotę 
już wczoraj pamiętałam i się po palmę na rynek wróciłam ;-) bo dzisiaj bym szła tylko z 15 cm jak kuba kasi :-) a tak kiniek miał swoją a my swoją ;-)
Frajdą dla dziecka jest samo szukanie ale to już dla starszych:-)
I jesteśmy gotowi na wyjście do parku bo u nas też piękna pogoda. Już trochę się Marcel dzisiaj wyskakał na trampolinie a teraz będzie grał z kuzynami w piłkę:-)