Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Nawet jednego pana wziął za rękę i chciał żeby ten z nim spacerował

Zafascynowany był ilością samochodów i krzyczał ciągle brummm brummm. Naokładał palmą jedną moją koleżankę, która tez była z dzieckiem

ale mi było wstyd. Ale jak na pierwszy raz nie było tak źle. Fajnie że mam takie żywe i zainteresowane otoczeniem dziecko.
.
:-)
na główny posiłek muszę wracać do domu ;-)
szukaj przy słodkiej drobnicy ;-)
ile tam wstęp teraz kosztuje?
inne dzieci się grzecznie bawiły w miejscu, stały, spały lub siedziały w wózkach a mój paszczak ciekał dookoła
no cóż poradzić? taki temperament ;-) palemkę jej dałam to wyrzuciła, dziewczynce chciała zabrać wózek z lalką, chłopczykowi soczek, właziła po schodach na czworaka w białych rajstopkach i sukience
no mówię wam czort nie dziewczyna
nawet musiała stanąć obok chłopca, który zemdlał w kościele i go cucili na dworze
taką mam ciekawską istotę 
już wczoraj pamiętałam i się po palmę na rynek wróciłam ;-) bo dzisiaj bym szła tylko z 15 cm jak kuba kasi :-) a tak kiniek miał swoją a my swoją ;-)
Frajdą dla dziecka jest samo szukanie ale to już dla starszych:-)
I jesteśmy gotowi na wyjście do parku bo u nas też piękna pogoda. Już trochę się Marcel dzisiaj wyskakał na trampolinie a teraz będzie grał z kuzynami w piłkę:-)