Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dobry wieczor
u nas dzis dosc duzo udalo mi sie zrobic ale jestem okropnie spiaca, niby juz nie trzaslo nami wczoraj ale jeszcze czlowiek spi czujnie i sie nie wysypia, mam nadzieje ze dzis sie wyspie
chlopaki sie teraz jeszcze bawia, Zaki rozpoznaje swoje czesci ciala, najbardziej podoba mu sie pepek ubaw ma po pachy
dzis byl u niego kolega 6 letni ale Zaki to jest taki rozbojnik ze ten chlopiec sie go bal , no i siedzial prawie caly czas u mamy na kolanach bo Zaki rzadzil
udanej slonecznej niedzieli wielkanocnej zyczymy, my jutro planujemy ogromny spacer, mam nadzieje ze nam sie uda
Dobry Wieczór,
U mnie cud się nie zdarzył ale jest świeżo i czysto. Wyrzuciłam chłopaków z domu prawie na cały dzień, więc miałam dużo czasu.Jak wracali spotkali znajomego, który sprzedaje odkurzacze te takie wielki wodne urządzenia za kilka tysięcy. Zgadali się i mamy mieszkanko super odkurzone Bajera taki odkurzacz, ale cena
a komedia o której pisałam to produkt amerykański "Yes man" z Jimem Carreyem w roli gł.
No i musze sprostować: K. nie wali głową w ścianę już od jakiś 20paru lat ;-) ale jak był mały wymuszał w ten sposób wszystko na rodzicach, z tego co wiem skutecznie. Dobrze, że zostałam uprzedzona i wiem, że absolutnie nie wolno mi na to reagować i ulegać! Efekty są, dziś nie walną ani razu
Dziołszki...jakbyśmy się już nie "widziały" to zycze Wam cudownych, gorących, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy!
u nas dzis sie wypogodzilo ok 13, wiec jak Kuba wstal poszlam z nim na spacer (ok 6 km), jak wrocilam zjadl Danio i znow poszlismy juz we 3 .
Fajnie tak pospaceorwac, jak to dobrze ze juz po zimie
Kuba wreszcie nam wiecej pije, z dwoch powodow, jest cieplej a poza tym bardzo lubi sam pic z tego bidonu ze slomka, kupilam tdzien temu taki bidonik Baby ono i super po prostu, dzis wypij 2 buteleczki soku a do tej pory jedna 2 dni pil
i ja witam po świętach a my dzisiaj u teściów ,wczoraj goście i tak zleciało;-) aga dziadek dał radę mówi że nawet szogun był grzecznyi zadowolony czy ja wiem na razie jest mama a tata to na spacer na rowerek i plac zabaw miłego wieczorku!!!!
ja po świętach wolę nie wchodzić na wagę
co chwilę coś podgryzałam i sobie dogadzałam mając w świadomości odkładający się tłuszcz na brzuchu i biodrach
jak tak dalej pójdzie to zamiast bikini na lato zakupię worek po kartoflach i wyjdę na plażę