reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!
Praca jest straszna - dopiero wróciłam i jestem padnięta.
Mąż pojechał właśnie kupić Filipowi rowerek - tańszy o 100 niż na allegro, a identyczny;promocja w markecie, hehehe. Zobaczymy jak Fifek będzie szalał. Na spacerach podobnie jak u Was.
Jutro wizyta u kardiologa, uff, aż się boję. Ale nie będę gdybać na zapas.
Elcia, dużo zdrówka dla Oliwki. Oby jej jak najszybciej przeszło. Wiem, jak się martwisz, a ona męczy.
Basia, wpadaj częściej do nas.
Viki, fajnie, że opiekunka się sprawdza i czasem te 2h tylko dla siebie dużo potrafią zdziałać.
Grzechotka, ty to jakimś grzechotkowym szyfrem piszesz normalnie, hehehe:-)
Kata, co się tak "pastwisz" na spacerach na Kundzi?:-D:-D:-D;-);-);-);-)
Dla pozostałych buziaczki.

asia to ja będę trzymieć kciuki :-) będzie dobrze :tak:
jak się pastwię? :eek:
paula trza było to zdjęcie wstawić przed świętami :-D:-D:-D jedno mi się tylko otwiera ale mi wystarczy ;-)
EDIT: to drugie już też widzę :-(

Ostatnia edycja:
Hello! Jeszcze nie poczytalam, co skrobiecie, ale sie chociaz witam poswiatecznie!!!!
U nas rodzinnie ale i ze znajomymi udalo sie spotkac, a nawet wczoraj to coprawda juz po swietach, ale dla nas wielkie swieto:)) bo do kina udalo nam sie wyskoczyc YUPIIII!:-)

To idu czytac:)

Kata ja w poniedzialek zapomnialam zupie dla kuby i jak polecialam do kuchni to juz wegiel na dnie garnka byl i smrod :eek::eek:

Magda to masz chlopaka z charakterem ;-):happy:

Pryzybelka witaj :tak:

Asia trzymam kciuki :tak:

Paula :eek::eek:

a wogole to forum cos nam przygaslo, hej wracamy wracamy laski, juz po swietach

a pisalam do Kasi i mi odpisala ze sukaja mieszkania i narazie sa u znajomych, i ogolnie nie ma na nic czasu, buziaki przesyla :-)

:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::-:)-:)-:)-(nikt o nas nie pytał-bbbuuuuuu!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:mamy problem z neostradą!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dlatego mnie nie ma!!!!!
jak juz coś zrobią i będę miała dostęp-choć chwilowy to sobie poczytam co u Was.

hello!!!
ja na chwilkę ale od jutra będę bo już rodzinka wyjeżdza:tak:
asia trzymam mocno kciuki:tak:
paula fotki wstawiłaś zarąbiste:-D:-D
elcia dużo zdrówka dla oliwci...
kasiamaj
współczucia z tą neostradą...
pryzybela hello!!!
basia ale mieliście przeżycia....teraz tylko do przodu...
i muszę jeszcze doczytać co do kogo odpisać....:sorry:
a dla nie wymienionych buziaki..

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór.
Kurczę a myślałam że tylko u nas powroty z podwórka tak wyglądają, ale to dobrze że u Was te same przeboje. W południe to za bardzo nie mam problemu, bo pytam tylko małego czy idziemy na zupkę i nynki i sam wychodzi z piasku, a wieczorem żeby nie było problemu to na razie pomaga stwierdzenie że idziemy są kąpać i zrobimy bańki. Nie wiem jak długo to jeszcze będzie skutkowało :-D:-D:-D oby jak najdłużej.
Poczytałam wszystko od mojego ostatniego posta ale oczywiście zapomniałam, co skąd i dlaczego :tak::tak:
W każdym razie - Paula śliczna fryzurka - dopiero teraz zauważyłam:zawstydzona/y:, a jeśli chodzi o zdjęcia - ohydne :szok::szok:.
KOLOROWYCH SNÓW DZIEWCZYNKI!!!

Do góry