reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dobry wieczor

przeczytalam wszystko ale jestem skonana i nie mam sily wszystkim odpisac

paula super fryzurka

co do spacerow to u nas jest podobnie jak wszedzie dopuki jedzie w wozku jest OK a jak tylko wypuszcze go zeby sobie pobiegal to zaczyna sie sajgon

dzis mial bliskie spotkania pierwszego stopnia z kafelkami na podlodze, polala sie krew i teraz wyglada jak bokser po przegranej walce, ale mysle ze jutro bedzie juz OK, nawet bardzo nie plakal

teraz sie zegnam na dzis, mam nadzieje ze jutro bede miala wiecej czasu na wlaczenie komputera bo ostatnio mi go brakuje

dobranoc pchly na noc

dobry wieczór

my wlasnie wrocilismy z kolacyjki:-)musze przyznac ze ostatni tydzien troszke poszalelismy tzn wykorzystalismy obecnosc mojej mamy i odnowilismy zycie kulturalno-towarzyskie:szok:
a miedzy innymi bylismy w kinie na filmie z Nicolasem Cagem "zapowiedź" i szczerze polecam....świetny!!!
bylismy tez na "szybko i wściekle" i kicha wg mnie. jesli ktos oglądał wczesniejsze czesci to tez odniesie takie wrazenie:tak:

no i wiecie trafilismy na wyprzedaż w KAPP AHL i kurcze pokupowałam Pawłowi piżamki za 9 zeta , majtki fajowe 7 sztuk za 19 , skarpetki 3 paki za 2,50 ale to dla nas:-) no i takie tam inne pierdoły, a pozniej pojechalismy do innego centrum i wiecie ze tam byly zupelnie inne ceny:szok:
okazuje sie ze to kierownik sklepu decyduje co ma byc na wyprzedazy i kazdy sklep moze miec co innego w innych cenach:tak:

no to sie nagadałam...

nic mi sie nie chce, jutro moja mama wyjezdza, bo babcia trafiła do szpitala...ma 87 lat i tak srednio juz z nią...echh

paula straszne te foty:szok:bleeeeee

grzechotka fajowy ten frak, ja tez musze pawłowi cos kupic na damiana komunie....ale taki frak to chyba zbyt elegancki:sorry:

dobra mykam spac

ahoj:)
Grzechotkabombowy ten frak hihihihih swietnioe bedzie sie w nim prezentował hihihih
Viki to super ze mozecie sobie tak poimpraeowac :) ciesze sie z wami :) pozdrów V hihihihihi
hmmm i co tam jeszcze???
a Paula mała tez dostaje witaminki ceboin multii nic chyba nie pomaga:(narazie biegunka, temp ustapiły tylko czasem tak jakby kaszlała i katar wiec narazie ja obserwuje

witam

viki nie tylko inne cenny ale może być zupelnie inna kolekcja czasem kolekcje różnią sie nawet w mieście

ja tez bym chciała odżyć kulturalnie tz odchamić się :-D:-D ale to za 2 tyg spotkamy sie z koleżanką i jej nowym bojfrendem z anglii

muszę dziś z kuba jechać do realu bo nie mam nic pieluch a w carffurze sa strasznie drogie

a frak fajny tez mi sie podoba a na wesele bedzie dobry niech będzie wystrzałowo ubrany:-)

dobra juz nie gadam bzdur
miłego dnia:-D:-D

cześć
a ja miałam ciężką noc:szok:. Łukasz się przeziębił i ma katar i trochę pokaszluje no i temperatura. w nocy co chwilę chciał pić:-:)-:)-(. Jestem niewyspana buuuu i musiałam iść do pracy buuuu.... (bo koleżanka chora) Jak mi szkoda maluszka jak tak się męczy z tym noskiem zatkanym:-:)-:)-(
asia- powodzenia u lekarza, trzymam kciuki żeby było ok:tak::tak:
kasiamaj- ach ta neostrada potrafi w k.....:crazy: oby szybko sie naprawiło:tak:
viki- to fajnie że tak miło spędzacie czas, należy się wam:tak::tak::-)
grzechotka- ale bedziesz miała eleganckiego synka:tak::-)
elcia- zdróweczka dla Oliwki
joanna- jak tam po wyjeździe rodzinki, spokój i cisza?;-):-D:-D
buziaki dla wszystkich, zabieram się do pracy , bo może jutro nie przyjdę (jak Łukasz będzie się nadal źle czuł to pójdziemy do lekarza) więc muszę się obrobić
miłego dnia:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: posta mi wcięło bo prąd wyłączyli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No więc od początku...

Witka dziewczynki!

Elcia ale wiesz o tym że jak jakaś infekcja się zaczyna to szybko powinnaś odstawić Cebion? ;-)

Viki to dobrze że sobie tak troszkę łazikujecie... należy wam się :-):tak:

Grzechotka :-D:-D:-D mówisz że to Twoje fotki wkleiłam??? :-D:-D:-D no wiesz co??? Nie przesadzaj :eek::laugh2:
A frak bomba!!! Ale będzie Kubandzior przystojny :-D

Joanna już po gościach?

Kasiamaj wracaj jak net się uspokoi. Dobrze że w ogóle jest ;-):-)

Aga może kropelki do inchalacji pomogą? Zdrówka dla Łukania... ;-)

Dota :-)

Ewedja jak pogoda piękna to wszystkie korzystamy... :-)

Baśka widzisz... wszystkie grudniaki mają podobnie :-D

Hej Kobitki,
pamiętacie mnie jeszcze?
Ja po świętach strasznie zmęczona i śpiąca, ale zaraz jak mały wstanie zmykam na spacerek i wsoczę do naszej pedriatry, bo Marcel ma miejscowo szorstkawą skórę, po zewnetrznej stronie dłoni:eek: nie wiem co to i idę dla spokoju

Pogoda piękna i codziennie chadzamy do ogródka jordańskiego (taki park grójecki dla dzieci) marcel przekonał się wreszcie do piaskownicy:-) i robimy babki :-)
Grzechotka my wesele mamy we wrześniu, brat d. idzie na odstrzał:-D ale chyba nie bierzemy Marcela, bo ma być tylko jeden pokój dla dzieci a dzieci sporo i Marcel najmłodszy:nerd:
dota jak tam? wypiłaś kawkę ...może i ja sobie strzelę, co by nie zasnąć:tak: chociaż normalnie nie pijam
Paula, :-)
elcia, kal.aga zdróweczka dla dzieciaczków
Asiacur jak tam kapciochy? my zrobiliśmy ostatnio dodatkową dziurkę, bo były za mało ścisłe w kostce, ale dobrze to wyglada;-)

musze ogarnąć mieszkanko i pranie rozwiesić, i jeszcze wstawić krupniczek uffffff ale najpierw kawka..nie wiem czy zdążę przed pobudka Marcela jeszcze musze zebrać resztki jajecznicy:baffled:
Buźka
ach jeszcze jedno chciałam jeszcze pochwalić się, że ostatnio D. mi kupił ekstra maseczkę sorai.. jak sie ja nakłada świetie odpręża i rozgrzewa, taki ciepły okład polecam...
no na razie tyle

reklama
Do góry