Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wybyczyłam się troszkę:-):-)
a później stwierdził, że samochód jego mamy musi byc najpiękniejszy, no i wogóle postanowił pokazac mamie jak bardzo ją kocha i narysował kamieniem wielkiego kwiatka na masce

Do tego jeszcze przeciągnął pare razy po całym boku

:-( 

wsadziłam bratki w doniczkę a ten mi wszystkie wywalił-zjadł kwiaty a ziemię porozwalał wszędzie gdzie popadnie!!!1-no i miałam kwiatki!!!!

No nic dam do prania i położę dopiero jak przestanie sikać... będą gołe podłogi ;-)

-posłucham sobie co ten mój mężulo wymyśla-wrzucił wszystkich bohaterów w jedną bajkę..

-był rumburak,szewczyk dratewka,mała koza,zaczarowany las....idp....-hmmm-sama nie wiedziałam że mój mężulo ma takie talenta...ciekawe jaką bajkę mnie opowie na dobranoc???? 

tak trzymać! potem ty mnie będziesz dopingować
rany jak mi szkoda kubusia :-( no i widzę, że mąż pojechał zawodowo z bajkami, leśnie znaczy się 
dzieci to mają pomysły 
ze mną łaziłaby na spacer, bawiła się, właziła na ręce. a do t. nic :-( to przejściowe? u was też tak było (jest)?
:-)
;-)