reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry panienki!!

mały ma drzemkę, a ja sobie pomalowałam paznokietki. Wczoraj odleciałam zaraz po Marcelu a D. posprzątał mieszkanie.... no i dobrze bo ostatnio mamy ciche dni, niech się stara.
zaraz zjem jakieś śniadanko. Potem jak mały wstanie dam mu jego drugie śniadanko i fruuu na spacejek.
Wczoraj kupiłam mu nowe zabawki do piaskownicy, bo miał tylko ciężarówkę z akcesoriami a nie miał wiaderka i teraz ma zestaw z wiaderkiem:-):-) już nawet podpisałam markerem do płyt bo po pierwszej wizycie buchnęli nam foremkę żółwika:confused2::confused2::confused2:
Kasiamaj trzymam kciuki za cycy, a za jakiś czas Ty potrzymasz...:-D
Jutrzenka jak głowa..może jakiś panadol?
Grzechotka, elcia oby katar dzidziom minął...
dobra idę zjeść

reklama
buon giorno

u nas pogody lipnej ciag dalszy, coprawda nie pada ale zimno i pochmurno, zaki siedzi w wozku i oglada epoke lodowcowa :szok::szok::szok: jak ona mu sie jeszcze nie znudzila
ale wole to niz teletubisie

jutrzenka dziekuje to czytalam wczesniej jak pisalas ze mieszkaja u znajomych, myslalam ze moze ktos ma jakies najnowsze wiesci, miejmy nadzieje ze sie tam u nich uspokoilo :tak::tak::tak:

a tak wogole co tu takie pustki dzis rano

paula, kata, kasia maj, sylwia, stefanka, joanna, izabella, weroniczka, magdalenka, alex, diankus meldowac sie na bb (mam nadzieje ze nikogo nie zapomnialam)

Witam dziewczynki.

U nas wyjaśniło się wczoraj wieczorem dlaczego Tadziu tak strasznie ryczał. Bolały go uszka. Zaraził się od Stasia. Ale zaraz jak się skapnęłam o co chodzi podałam mu kuleczki i dziś już jest dużo lepiej:tak::tak::tak::tak:

A Staś pojechał na występy z przedszkolem. Biorą udział w jakimś konkursie piosenki o ekologii:sorry::sorry:

Asia dzieciaczki mi śpią do 6 czasem 7 rano. A chodzą mi tak wcześniue spać bo jak je później kładę to i tak wstają o 6 rano. Więc niech się wyśpią a ja mam przynajmniej wieczór dla siebie.

Ostatnia edycja:
dzień doberek
my dziś na nogach od 6:45 mieliśmy w nocy dwa budzenia.ale muszę powiedzieć że jest ok.
Kuba dziś zaatakował mój balsam do ust-i się cały wysmarował :tak: ostatnio smarowalam mu usta jak szliśmy na dwór i teraz on sam sobie smarował-nawet skosztował :-D
Paula
-dzięki za dobre slowo
Elcia-Weroniczko
-zdrówka dla maluchów
Grzechotko
-ja wiem że w carefurze jest promocja na pompki
Iza-pewnie że tak
Ewedja-jestem.;-)
Aga-a gdzie Ty?

kurde kurde kurde posta mi wcięło:confused2:

więc tak
ewedja słoneczka życzę
elcia ja też bym coś chciała zrobić z włosami ale sama nie wiem co, przestałam rozjaśniać, szkoda mi śćiąć, poza tym D. lubi długie i nic mi nie zostało poza docinaniem końcówek:baffled: może Paula mi coś doradzi po zjeździe albo doda mi odwagi do rozjaśnienia:-D
kasiamaj mi też kiedyś Marcel wymazał się balsamem i tak go schowałam, że nie mogę znaleźć:baffled::-D

jeszcze zapytam o proszek do prania jaki stosujecie? ja przed porodem używałam persila lub vizira,ale są najsilniejszymi detergentami na rynku i zrezygnowałam, bo dostałam uczulenia i Marcel też przy kontakcie z naszymi ubraniami. Przerzuciłam się na wersję sensitive, ale nie jestem zadowolona, a proszek nie jest tani, więc teraz kupiłam bonux jest sporo tańszy i zobaczymy. A wy czego używacie?
o i akurat mój rycerz już wstał:tak::-D idę go wycmokać a wczoraj kupiłam mu kolejne kapciochy ortopedyczne tym razem oliwkowe:happy:

Iza my róznie albo persil albo ariel:)
wiecie co ...od tyg mam takiego lenia ze szok nic mi sie niechce :( totalnie nic:(a tyle mam roboty....kopnijcie mnie w tylek co...
DOOOOTAAAAA pokaz fryz

hejka:-)

Iza my tez persil i ariel na zmianę w tabletkach....i tak jak Weroniczka z Niemiec:tak:

A Kacha nasza pisala do mnie kilka dni temu....mają się dobrze....troche mają spraw na głowie i przez to brak czasu na BB....ale niedlugo wracają i pewnie Kacha wszytsko opowie:-):-)

ooo dziecko spi.....jak milo, mam 3 godzinki lenistwa
Ela no to masz moją fryzurke....troche zaszalam co???? ;-)

reklama
Do góry