reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

haloooo jest tu jakaś miła duszyczka;-)
co robicie??? dziś tak upalnie to na spacerkach pewnie....my bylimsy rano...

Paula wlasnie doczytalam nie oceniaj mojego dziela,plissssss;-)niby takie zwykle strzyzenie i to takiej malej glowki ale to nie jest takie proste....jedno wiem: talentu fryzjerskiego nie mam,za to checi mam:-D

reklama
Ewedja a ja?? O mnie zapomniałaś, ale wybaczę. Tak rzadko zaglądam że chyba nikt za mną nie tęskni :-(
U nas tak sobie, jedno co jest super to pogoda więc kto ma brzydką to pakować się i przyjeżdżać do Skrzyszowa :-D:-D
Dotka fryzurka ekstra odlotowa tylko dlaczego twarz zniknęła??
Co jeszcze, a Izabella ja używam właśnie na zmianę albo bonux albo bryza i jest oki, tylko jak załączam pranie od małego to daję super płukanie i na szczęście nic mu się nie robi. Po vizirze dostał wysypkę.
Nie wiem co jeszcze Wam napisać. Bo nadrobiłam zaległości w czytaniu no i mam teraz mętlik.
Mały śpi więc ja trochę korzystam. Zupka się gotuje a później na spacerek. Ups - lecę zupę zobaczyć bo coś za baardzo nią czuć :tak:

Basia bo ja mam brzydką twarz i się wstydze:zawstydzona/y::sorry:
hihihi

Wlasnie my tez jak pierzemy ciuszki malego to dajemy na podwojne plukanie....tak na wszelki wypadek:tak:

Ale zupa...takiej jeszcze nie jadlam:tak:
Nasz maly Krzysio jest caly czas na sloiczkach...to przynajmniej nie musze mu gotowac:tak:ale tez lubi to co my,czasem dostanie jakąś malutką porcje:-)

reklama
Ale przestał jeść słoiczki jak miał 7 mies i od tego czasu wcina tylko to co my. Jak się dorwie do kitka z kuraka to całe obgryzie.
Właśnie Dotka dawaj zdjęcie
:tak::tak::tak::tak:

Któraś pytała o siusiaka - Alex też przy zmianie pampersiora się nim bawi ale jak tylko powiem że nie wolno to go zaraz zasłania, a jak wchodzi do wanny to siada i zaraz zaczyna go myć. :-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry