reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry.
A my już wróciliśmy z Alexiem z kawusi od mojej kuzynki i teraz mały śpi.
Wszystkim się pakującym, wyjeżdżającym lub planującym wyjazdy - Zazdroszczę :-:)-(. My niestety w tym roku w domu. Tylko ewentualnie na weekend na Słowację - remonty i budowa to okropna rzecz jeszcze jak tylko jeden pracuje. MAKABRA. Normalnie mam doła i chyba już nie będę nalegać na drugiego berbecia tylko poczekamy ze 3 lata.
Jeszcze kurka wstydu się najadłam, no w każdym razie mi głupio bo kupiłam tej mojej kuzynce nianię elektroniczną, bo maleństwo się im urodziło. Załączałam ją w domu i było wszystko oki, a jak dziś tam zajechałam to mi mówi jak to działa bo oni ją wyjęli, załączyli i kicha. Diodki działają ale głosu brak. Ale numer.
U nas dziś pogoda do bani. Od nocy pada i jakoś humorek nie ten.

Buziaki dla wszystkich. PAPA.
PS: dobrze że mój mały zaczyna robić kupę do ubikacji...Biedne te misie w tej kupie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Patrzcie jaka piękna para :-D:-D:-D

Załączniki

• SHREK.jpg
    SHREK.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 38
hej, hej... :-)

Baśka ale fotomontaż... :-D

Ela szerokiej drogi :-) może równej powinno się życzyć :rofl2:

Joanna no dałaś na dobry humorek posta :rofl2::-D

Młoda śpi, a jak wstanie to sio na dwór bo pogoda piękna.... :tak:;-)
No i co komu jeszcze?

Wszystkim życzę miłego popołudnia i pięknej pogody :tak:

Hejka! Ja sie tez chociaz przywitam, zanim sie do roboty porannej zabiore;)
Jak fajnie... juz macie "goraczke" przedzlotowa:) Na pewno wszystko sie uda spiewajaco:-D
Elcia juz wybywa, to bezpiecznej drogi dla Was!
Grzechotka, no to sie niezly wypocznynek kroi w wakacje:tak:
Basia fajna parka na zdjeciu;-)
No i w ogole, co sie bede rozpisywac... milego dnia laseczki!:-)

hello
ale się czuję beznadziejnie, babcia poszła z małym ajciu to sobie pomyślałam że zajrzę:tak:

hej babki

kalaga co on robi z tym misiem????

bawi się jak to dziecko tylko tak nim macha w przód i w tył że prędzej czy później ląduje na pupie, która jest albo już czysta albo jeszcze nie:-D:-D:-D:-D

basia-
to masz zdolnego synka:tak::tak:
kasiamaj- miłego pobytu u dziadków

no to tak szogun śpi,dziad poszedł do pracy i dobrze bo już mnie wkurza:angry:
bawi się siusiakiem i najbardziej mnie w kurza jak ma kupę i pcha tam łapki jak go przebieram a obiadki je takie jak my:tak:
dobre :-D:-D:-D:-D

ide leżeć póki mam okazję
miłego wieczorku i udanych wyjazdów dla wyjeżdzających:tak::tak:

Hej, hej Dziabągi :-)
Chciałam zakomunikować, że w końcu wracam do świata żywych :-) Już się do końca rozpakowałam, Młody sobie śpi i wreszcie mam chwilę spokoju :-) Postaram się być już na bieżąco z BB, chociaż teraz dużo czasu na ogrodzie z psami spędzamy, jest piękna pogoda to trzeba korzystać ;-) Tak marudziłam Tomkowi o psa, wprowadziliśmy się do znajomych i mam trzy psiaki, mieliśmy się zatrzymać tu tylko chwilowo, ale pewnie dłużej zostaniemy. Pokój mamy dwuosobowy, obok mały pokoik, który w lato przerobimy na bawialnię (w lipcu znajomym też się mały facecik urodzi), mamy ogród, psy, święty spokój, więc nic na siłę szukać nie będę, nie chce się z deszczu pod rynnę władować.
Buziaki dla Was i miłego dzionka, dzięki Wszystkim za troskę :-)

Kasia, no nareszcie jesteś. Dobrze, że już jest ok. No i oczywiście święty spokój najważniejszy. I wpadaj częściej.
Aga, a co Ciebie tak rozłożyło? Przegoń to choróbsko w diabły.

No, wróciliśmy ze spacerku. Fifion się wylatał, pozjeżdżał na zjeżdżalni i spokojniejszy jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hallo
zaglądnęłam przed snem, oglądam "na wspólnej" i piszę do Was, potem się wypluskam i czeka mnie moja sterta prasowania.....:confused2:
A Darosława do zmywania chyba zagonię:sorry:
Jestem na maksa zryta po tych codziennych spacerach w parku:baffled::baffled:więc buziaczki kobity kochane

Dobranoc

Do góry