Baśka79
Fanka BB :)
Dzień dobry.
A my już wróciliśmy z Alexiem z kawusi od mojej kuzynki i teraz mały śpi.
Wszystkim się pakującym, wyjeżdżającym lub planującym wyjazdy - Zazdroszczę :-
-(. My niestety w tym roku w domu. Tylko ewentualnie na weekend na Słowację - remonty i budowa to okropna rzecz jeszcze jak tylko jeden pracuje. MAKABRA. Normalnie mam doła i chyba już nie będę nalegać na drugiego berbecia tylko poczekamy ze 3 lata.
Jeszcze kurka wstydu się najadłam, no w każdym razie mi głupio bo kupiłam tej mojej kuzynce nianię elektroniczną, bo maleństwo się im urodziło. Załączałam ją w domu i było wszystko oki, a jak dziś tam zajechałam to mi mówi jak to działa bo oni ją wyjęli, załączyli i kicha. Diodki działają ale głosu brak. Ale numer.
U nas dziś pogoda do bani. Od nocy pada i jakoś humorek nie ten.
Buziaki dla wszystkich. PAPA.
PS: dobrze że mój mały zaczyna robić kupę do ubikacji...Biedne te misie w tej kupie ;-)
A my już wróciliśmy z Alexiem z kawusi od mojej kuzynki i teraz mały śpi.
Wszystkim się pakującym, wyjeżdżającym lub planującym wyjazdy - Zazdroszczę :-
Jeszcze kurka wstydu się najadłam, no w każdym razie mi głupio bo kupiłam tej mojej kuzynce nianię elektroniczną, bo maleństwo się im urodziło. Załączałam ją w domu i było wszystko oki, a jak dziś tam zajechałam to mi mówi jak to działa bo oni ją wyjęli, załączyli i kicha. Diodki działają ale głosu brak. Ale numer.
U nas dziś pogoda do bani. Od nocy pada i jakoś humorek nie ten.
Buziaki dla wszystkich. PAPA.
PS: dobrze że mój mały zaczyna robić kupę do ubikacji...Biedne te misie w tej kupie ;-)
Ostatnia edycja: