reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia no wreszcie, super Cie widziec :tak::tak::tak:, fajnie ze u Was wszystko ok, pozdrawiam

a ja jestem padnieta, robilismy sobie grilla i bylismy z malych do prawie 20 na dworze, teraz on poszedl spac bez jedzenia, ciekawie ile pospi :eek::eek:

reklama
hej:-)
kachawawa- super że znaleźliście spokojne miejsce,:tak::tak:
kasiamaj- nie mów ty też?:confused2:kuruj się i nie dawaj:sorry:
paula- uuu to nieciekawie, pewnie coś zjadłaś?:sorry:
jurzenka- , sami się objadaliście grilowymi smakołykami a nie dałaś dziecku nic do jedzenia:no::no: nieładnie:no:;-)
asia- jak bym złapała tą gadzinę -wirusa czy bakterię to bym zabiła ale twarda bestia dziś skończyłam opakowanie antybiotyku i nic, gardło mnie dalej boli:baffled: a mały tez ma paskudny katar a od gruszki ucieka na kilometr, psiukać do nosa sobie nie daje, ale na siłę czasem mi się uda:confused2:
iza- i co pozmywał?:sorry:

miłej nocki dziewuszki, idę spać:-)

Cześć kobietki :)
Dziewczyny mam problem, potrzebuje waszej pomocy . Od czasu jak urodziłam małego mój okres jest nieregularny ale ten miesiąc to już wogule masakra. 25 marca dostałam okres który skończył mi się 14 kwietnia ku mojej uciesze a tu wczoraj niespodzianka znowu dostałam. Co ja teraz mam zrobic dlaczego tak mi sie robi :((( Kurcze wstyd sie przyznać ale boję się iść do lekarza. Dziewczyny może sa na to jakieś tabletki? :-( Prosze poradzcie coś pomóżcie :-(

Kwiatuszek witaj... ja myśle że tabletki antykoncepcyjne wyregulują miesiączki... no i nie rozumiem lęku przed lekarzem... po to oni są... :tak:

Jutrzenka to nie ze stresu... :-(

Aga tylko nie wiem co mogło by mi zaszkodzić... :-(

dzięki... ;-)

reklama
Kwiatuszek, muszę cię zmartwić. Musisz iść do lekarza.:tak::tak::tak::tak: Przyczyn krwawienia może być wiele i tylko lekarz może to zdiagnozować. A jeśli na "To" są jakieś tabletki to pewnie też na receptę.
Aga, to do lekarza kochana i dalej na zwolnienie się kuruj.
Kasiamaj, dobranoc.
Jutrzenka, nakarm Kubka przez sen:-)
Paula, nie stresuj się tak, bo jeszcze cię w sobotę dopadnie i zamiast w Piasecznie będziesz siedziała na "tronie"

Do góry