reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heja:-) dziś wielki dzień szkoda że beze mnie buuu, liczę na ciekawe zdjęcia i filmy, i udanej zabawy dziewczynki wam życzę . Też mam nadzieję że następnym razem i ja do was dołączę:tak:
Łuki dziś wstał o 5.30, :szok::szok: i już śpi padł jak mucha:-)
ja się czuję znacznie lepiej:-D:laugh2::happy:
kasiamaj- a ty jak się dziś czujesz?:sorry:
kata- ja chyba dziś mogę wieczór spędzić z bb, bo M. wróci pewnie po północy, a ja będę się martwić więc u was będę szukać wsparcia:tak::tak::tak:

narazie to muszę porządek ze zdjęciami zrobić.....

reklama
hejka!!!
życzę dziewczynki udanego spotkania i czekamy na relacje:tak:
właśnie kończe pić kawkę i idę jeszcze coś zrobić jak szogun śpi:tak::-D
miłego dnia życzę!!!
będę wieczorkiem bo dziad do pracy na 18.00 idzie juppppiiiiii:-D:-D

Hej, Hej!!

Pamiętacie nas jeszcze?;-)

My właśnie czekamy na starego, bo ma z trasy wrócić, a potem lecimy na miasto, więc zaglądam na chwilkę ...
Wpadnę na dłużej wieczorkiem bo Ł idzie na wieczór kawalerski więc będę miała babski wieczór ... a tu to pewnie będzie mega-pusto bo to przecież dziś ZLOT!!!!
Strasznie mi przykro, że nas na nim nie będzie, ale cóż ... siła wyższa:-(
Udanej imprezki Babeczki:):):):-):-):-):-)

Buziaczki:)

aga u nas też wczesna pobudka - coś się dzisiaj przestawiło naszym szkrabom ;-) właśnie odsypia a ja podobnie jak ty porządkuję fotki czyt. zgrywam na picassę :-)
mąż dostał pracę? :-)
monia pamiętamy ;-) i szykujemy się na zlocik forumowy dzisiaj wieczorkiem :-)
paula szerokiej drogi! :tak:

I ja sie przywitam sobotnio! Zagladam czy forum jeszcze tetni zyciem kiedy wiekszosc poleciala sie zleciec:-D
My jeszcze z ranca odpoczywamy, mloda sie bawi, ale zaraz na zakupy trzeba jechac i potem do parku, bo piknie mamy:tak:
Tak wiec ja wieczorkiem na pewno nie bede, bo pewnie bedziemy szalec o tej porze na dworze.:-D
A nasza wspanialomyslna corcia wstala dzisiaj o 8 rano zasikana po pachy;-)(czyli bite 12h przespane):-) Szkoda ze rzadko robi nam takie weekendowe prezenty:-)
Milego dnia wszystkim zycze!

hej hej

no a kto tu został dziś????

dziewczyny tam juz imprezują ale jeszcze trzeźwe hehehe:-D:-D przynajmniej tak mówią heheheh chociaż ja nie wiem jak elcia pole skosiła juz to nawet alko im nie potrzebny hehhe

no szkoda że i mnie i was (jak ktos tu jeszcze jest) nie ma :baffled::baffled:

reklama
Do góry